TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 07 d'abril del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Pla Director de la Bicicleta de Banyoles està en procés de redacció.

Publicitat

Mobilitat    + d'aquest tema
08/01/2019

Banyoles difon una enquesta per saber com arriben els alumnes als diferents centres escolars

Arxius d'audio:

 
  •  08/01/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Servirà per millorar la seguretat i connectivitat dels camins escolars i s’incorporarà al Pla Director de la Bicicleta que s’està elaborant.

 

L’Ajuntament de Banyoles està elaborant des de fa uns mesos el Pla Director de la Bicicleta per ordenar i millorar la mobilitat en bicicleta per la ciutat. El Pla inclou els carrils bici actuals i també els camins escolars, amb l’objectiu d’incrementar-los i fer-hi propostes de millora.

 

Per això, la intenció és difondre pròximament una enquesta als centres educatius per recollir informació dels trajectes que fan els i les alumnes per accedir a les escoles i instituts de la ciutat. L’objectiu, segons ha detallat el regidor d’Urbanisme, Albert Tubert, és que les dades recollides serveixin per acabar d’ajustar els camins escolars actuals per millorar la seguretat i connectivitat.

 

Pla Director de la Bicicleta

 

El resultat de les enquestes s’incorporarà al Pla Director de la Bicicleta de Banyoles, en procés de redacció. Al seu torn, un cop estigui a punt aquest document s’incorporarà al nou POUM de la ciutat, aprovat inicialment a mitjans de l’agost de l’any passat.

 

L’esborrany del Pla ja inclou les noves incorporacions que s’han fet recentment a la xarxa de carrils bici de Banyoles, com el carril d’accés a l’escola Camins i el que va fins a l’escola de Can Puig pel carrer Boi Juscafresa, entre d’altres.

TAGS: bicicleta, carril

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)

Dimecres de 21h a 22h