TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 24 de juliol del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
La Meva Salut agilitza els gestions i descongestiona l’atenció a les consultes.

Publicitat

Societat » Sanitat, Salut    + d'aquest tema
05/12/2018

L’ABS de Banyoles vol augmentar el nombre de pacients que utilitzen els tràmits en línia La Meva Salut

Arxius d'audio:

 
  •  05/12/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

El servei, que permet demanar també el Document de Voluntats Anticipades, agilitza els gestions i descongestiona l’atenció a les consultes.

La Meva Salut és l’espai digital del sistema català de salut, de consulta i relació que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i d’altres serveis en línia. Ofereix tràmits, consultes de forma segura i confidencial. Entre altres hi podem trobar els diagnòstics, les visites programades, el pla de medicació, vacunes, informes i resultats d’anàlisis.

 

L’eina es va posar en funcionament fa uns anys, s’ha anat actualitzant i els usuaris de la sanitat pública poc a poc han anat donant-se d’alta, però encara l’utilitzen un percentatge molt reduït dels pacients.

 

En una entrevista a aquesta emissora una de les responsables de l’Àrea Bàsica de Salut, Susanna Tarrats, ha destacat que La Meva Salut agilitza els gestions i descongestiona l’atenció a les consultes. Per això anima a tots els usuaris a donar-se d’alta.

 

Per poder accedir a La Meva Salut només cal disposar de la targeta sanitària individual, tenir més de 16 anys i demanar la contrasenya al CAP.

 

Document de Voluntats Anticipades

 

Dins els tràmits del servei es pot demanar un Document de Voluntats Anticipades (DVA) on el pacient, major d’edat i amb capacitat suficent, dona una sèrie d’instruccions a tenir en compte quan ell ja no estigui en condicions d’expressar la seva voluntat.

 

La referent de Gestió i Serveis de l’ABS Banyoles, Sílvia Prat, ha explicat que és un document que permet decidir sobre l’atenció mèdica que desitgem i ajuda a descarregar de l’angoixa que genera als familiars haver de decidir en moments difícils.

 

Per demanar el DVA cal descarregar el formulari de La Meva Salut i tenir les firmes de tres testimonis. El document serà validat pel Departament de Salut però es pot revocar en qualsevol moment.

TAGS: ABS, meva, salut

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimarts a les 20 h i dijous de 12:30 a 13:30 (reposició)

Els últims dimecres de mes de 19h a 20h

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)