TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 20 de maig del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...11:30 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
10:10

Hora final
11:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
El Firestany a ser l’únic apartat de la fira que no es va suspendre.

Publicitat

Economia » Promoció Econòmica    + d'aquest tema
03/12/2018

L’Ajuntament estudia bonificar els estands del Firestany pel mal temps durant la Fira de Sant Martirià

Arxius d'audio:

 
  •  03/12/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Va ser l’únic apartat de la fira que no es va suspendre pel fet d’estar a sopluig però l’afluència de gent va ser molt baixa.

 

Al darrer ple de l’Ajuntament de Banyoles, l’alcalde, Miquel Noguer, va afirmar que s’estava estudiant com bonificar d’alguna manera els establiments que van muntar un estand a la fira multisectorial Firestany. L’activitat va tenir lloc el cap de setmana del 16 al 18 de novembre en el marc de la Fira de Sant Martirià, que es va acabar suspenent en gran part pel mal temps d’aquell cap de setmana.

 

Noguer ho va explicar responent al regidor d’ICV, Joan Luengo, que va preguntar al ple perquè l’Ajuntament no havia optat per suspendre aquesta activitat, igual com es va fer amb la resta de propostes de la Fira degut al mal temps. Segons l’alcalde, era una decisió difícil de prendre i es va parlar amb els diversos agents implicats abans de decidir tirar endavant amb el Firestany. Noguer ha assegurat que els mateixos comerciants apostaven per tirar endavant amb la fira, pel fet d’estar a sopluig a dins el pavelló. Alguns, però, han demanat al consistori si se’ls arreglaria el preu que paguen per a participar-hi, tenint en compte la baixa afluència de gent, i l’alcalde ha dit que s’està estudiant.

 

Es van contemplar diverses opcions

 

Pel que fa a la resta de la Fira, l’alcalde ha explicat que es van anar prenent decisions en funció de com avançaven les previsions meteorològiques, i assegura que es van valorar totes les opcions, fins i tot buscar una nova data, però finalment es va descartar. Al final, algunes activitats, com la mostra de races autòctones, es van poder mantenir fins diumenge al matí; mentre que la fira d’artesania es va suspendre i, per tant, en aquest cas sí, es tornaran els diners als firaires.

 

Per Joan Luengo, la millor opció hauria estat anul·lar totes les activitats i ha denunciat les males condicions que van haver de suportar els participants al Firestany, sense calefacció ni wifi, segons va assegurar al ple.

TAGS: Firestany, Martirià

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dissabte de mes a les 10:00h