TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 06 de desembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
S'està arranjant la vorera, canviant la canalització d’aigua i millorant l’asfalt.

Publicitat

Urbanisme » Obres públiques    + d'aquest tema
14/11/2018

Fontcoberta duu a terme els treballs de la segona fase de remodelació de la carretera que creua Melianta

Arxius d'audio:

 
  •  14/11/2018

 

Fontcoberta    + d'aquesta zona

 

Es continua l’actuació que va arrencar a l’hivern, arranjant la vorera, canviant la canalització d’aigua i millorant l’asfalt a l’espera d’acabar l’actuació més endavant en una 3a fase.

 

Fa unes setmanes s’han reprès les obres a la carretera que creua Melianta. Es tracta de la GIV-5136, l’antiga carretera de Fontcoberta que travessa el nucli des del semàfor de la carretera d’Esponellà fins a la rotonda que enllaça amb la carretera que va al nucli de Fontcoberta. A principis d’any es va dur a terme la primera fase d’aquest projecte i ara es fa la segona.

 

Aquesta fase comprèn el tram entre el carrer Alzina Reclamadora i el carrer Sant Feliu, i l’actuació seguirà la mateixa línia que el tram ja executat, arranjant la vorera, soterrant cablejat, canviant la canalització d’aigua i millorant l’asfalt. L’alcalde, Joan Estarriola, ha explicat que la previsió era tenir enllestida l’obra abans de l’agost, però no es van poder complir els terminis. Tot i això, considera que és una actuació molt necessària per ordenar el carrer i millorar els serveis.

 

Inversió d’uns 230 mil euros per fases

 

La urbanització de l’antiga carretera de Fontcoberta al seu pas pel nucli de Melianta és una demanda que s’ha anat retardant en el temps. L’actuació es va incloure fa anys al Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat però l’aturada d’aquest pla ha fet que no s’hagi pogut dur a terme fins ara. És una via molt freqüentada que es troba de fa temps en molt mal estat. L’actuació s’ha dividit en tres fases i tindrà una inversió total d’uns 230 mil euros.

 

Aquesta segona fase del projecte, que tindrà un termini d’execució d’un mes aproximadament, té un pressupost d’uns 72 mil euros. Més endavant, durant el 2019, s’acabarà tot el tram de carrer fins al semàfor, un projecte que estan acabant de redactar els serveis tècnics del Consell Comarcal.

TAGS: Melianta, GIV-5136

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)

De dilluns a divendres a les 10:00, a les 11:30 i a les 17:00