TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 28 de gener del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 13:30 "Informatiu del migdia"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Aquest dilluns i dimarts l’equipament no estarà obert al públic.

Publicitat

Cultura » Biblioteca    + d'aquest tema
05/11/2018

La Biblioteca tanca al públic dos dies per fer l’inventari periòdic

Arxius d'audio:

 
  •  05/11/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Dilluns i dimarts l’equipament no estarà obert al públic per posar ordre, eliminar exemplars en mal estat i renovar alguns volums del fons documental.

 

Periòdicament la Biblioteca de Banyoles tanca l’accés al públic perquè els tècnics puguin dur a terme un inventari exhaustiu del fons documental. Aquest dilluns i dimarts l’equipament no obrirà les portes als usuaris però tindrà dos dies de feina intensiva perquè l’inventari permet mantenir l’ordre i el control de tot el material del servei.

 

La directora de la biblioteca, Eva Martí, ha detallat que es posarà ordre en un equipament “que té problemes d’espai” i ha d’anar actualitzant els exemplars, eliminant els més deteriorats o renovant els que han quedat obsolets.

 

A Banyoles, la biblioteca tanca periòdicament un o dos cops l’any per fer inventari. Eva Martí ha detallat que dels llibres que es retiren, alguns van a l’Arxiu Comarcal, altres a la central de préstec o altres es donen de baixa definitivament.

 

Els tècnics de la biblioteca també intenten aprofitar els dies d’inventari per fer reunions de planificació i, si fa falta, fer-hi coincidir petites reformes o actuacions de manteniment.

 

Durant els dos dies d’inventari la bústia de retorn 24 hores estarà oberta i la biblioteca obrirà amb l’horari habitual a partir de dimecres dia 7.

TAGS: Biblioteca, inventari

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diumenges de 10:00 a 11:00

Dilluns de 21 h a 22 h

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19h