TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 19 de maig del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Ràdio

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Fins al 26 de novembre es poden presentar al·legacions al document.

Publicitat

Urbanisme » Ordenació territori    + d'aquest tema
09/10/2018

Continuen les reunions amb l’equip redactor del POUM en el període d’exposició pública

Arxius d'audio:

 
  •  09/10/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Fins al 26 de novembre es poden presentar al·legacions al document i els veïns i veïnes poden reunir-se amb tècnics i responsables de l’àrea d’Urbanisme en hores concertades.

 

El 3 de setembre va començar la fase d’exposició i al·legacions al nou POUM de Banyoles, aprovat inicialment a principis d’agost. Des de llavors, l’Ajuntament de Banyoles atén els ciutadans que volen aclarir dubtes o aportar suggeriments al document. Són reunions amb els arquitectes de l’equip redactor Font-Viñolas, tècnics de l’àrea d’Urbanisme i els regidors responsables, concertades prèviament.

 

El regidor d’Urbanisme de Banyoles, AlbertTubert, ha fet un bon balanç de les trobades, on es recullen propostes de millora i també s’aclareixen conceptes sobre el document. Tubert ha fet una crida a tothom qui tingui qualsevol dubte o suggeriment que participi en aquestes trobades.

 

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Banyoles es va aprovar inicialment per ple el passat dia 6 d’agost. Com que aquest mes és inhàbil, el termini d’exposició i al·legacions, de 60 dies hàbils, no va començar a comptar fins al 3 de setembre i s’allargarà fins al 26 de novembre.

 

Els horaris d’atenció al públic dels tècnics i l’equip redactor del POUM són els dilluns (de 9 a 14 h i de 16 a 19 h), els dimecres (de 9 a 14 h), els dijous (16 a 19 h) i els divendres (de 9 a 14 h). Cal concertar l’hora prèviament trucant al 972 57 52 11.

TAGS: POUM

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a dijous de 22:00 a 22:30. Divendres de 22:00 a 23:00

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)

Últim dijous de mes