TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 18 de juny del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...11:30 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
10:10

Hora final
11:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
La primera fase de les obres serà la de la plaça de davant l'Ajuntament.

Publicitat

Urbanisme » Obres públiques    + d'aquest tema
08/10/2018

Miàs Arquitectes guanya el concurs per remodelar el passeig de la Indústria de Banyoles

Arxius d'audio:

 
  •  08/10/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

El projecte escollit planteja un passeig a un sol nivell, amb un carril bici, la incorporació de més arbrat i la millora de la connexió amb el Barri Vell. Les obres es duran a terme per fases; la primera, la plaça de davant l’Ajuntament.

 

El despatx de l’arquitecte banyolí Josep Miàs, responsable de la remodelació del Barri Vell de Banyoles, ha resultat guanyador del concurs d’idees que l’Ajuntament va convocar per remodelar el passeig de la Indústria. En total, s’hi van presentar 32 projectes en dues modalitats: arquitectes amb trajectòria o professionals amateurs sense experiència en aquest tipus de projectes. D’aquests, se’n van escollir 5, i finalment Miàs Arquitectes ha estat la proposta més ben valorada pel jurat, format per arquitectes qualificats, tècnics municipals i el regidor d’Urbanisme, Albert Tubert.

 

Tubert ha explicat que un cop escollit el guanyador, ara se li farà el contracte i tindrà uns mesos per fer el dibuix final. Ha detallat que les obres es duran a terme per fases i la primera que es farà serà la de la plaça de davant l’Ajuntament i l’entrada de l’OAC i el Teatre Municipal.

 

Millora de la connexió amb el Barri Vell

 

El regidor ha detallat que el projecte definitiu no està aprovat però que la proposta presentada preveu, a grans trets, un passeig de la Indústria a un sol nivell, la millora de l’accessibilitat a l’Ajuntament, i la incorporació de més arbrat a la plaça de davant del consistori i a la façana lateral. Segons Tubert, el que va agradar més al jurat de la proposta de Miàs Arquitectes és com es resol la connexió del passeig amb l’entrada a la plaça Major i el Barri Vell, amb prioritat pels vianants i la revalorització de la zona com a eix social i comercial.

 

La primera fase d’obres al passeig de la Indústria no començarà fins a principis de 2019. Els treballs, que també preveuen la construcció d’un carril bici a tot el tram, estan pressupostats en uns 375.000 euros.

TAGS: Miàs, Arquitectes, passeig, Inúdstria

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 10:10 a 11:30 i de 17:07 18:30

Divendres de 21h a 22h i dilluns de 11:20 a 12:30 (reposició)

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19:00h