TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 18 de juny del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...11:30 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
10:10

Hora final
11:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
La cita ofereix activitats i jocs a persones amb discapacitat intel·lectual o física.

Publicitat

Esports    + d'aquest tema
04/10/2018

La Trobada Capacitats arriba diumenge a la 8a edició al Parc de la Draga

Arxius d'audio:

 
  •  04/10/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Organitzada pel Consell Esportiu, la cita ofereix activitats i jocs a persones amb discapacitat intel·lectual o física en itineraris adaptats.

 

Diumenge vinent es durà a terme al Parc de la Draga de Banyoles la 8a Trobada Capacitats, adreçada a nens, joves i adults amb discapacitat intel·lectual o física. La finalitat de la trobada és gaudir d'un matí físicament actiu, conèixer nous esports i compartir bons moments amb amics i familiars.

 

La jornada ofereix diferents activitats i jocs, distribuïts en 4 itineraris de diferents intensitats. Pirineus, amb activitats multiesportives d’intensitat i dificultat baixa; Andes, de nivell moderat; Himàlaia, amb activitats de dificultat alta; i Canigó, destinat a persones amb discapacitat física. Son recorreguts adaptats i cada esportista pot escollir el que cregui segons el seu grau d’autonomia.

 

L’esdeveniment està organitzat pel Consell Esportiu del Pla de l’Estany i la Comissió Esport i Discapacitat del Pla de l'Estany, formada per l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Junts i Endavant, Fundació Mas Casadevall, Fundació Estany, Grup MIFAS i el suport de l’Ajuntament de Banyoles, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya. La jornada arrencarà a dos quarts de 10 del matí i per participar-hi cal fer inscripció prèvia al correu electrònic msallares@ceplaestany.cat.

 

Segons els responsables del Consell Esportiu, el fet de ser la 8a edició, demostra que l’esdeveniment queda consolidat com un punt de trobada entre persones d’aquest col·lectiu, professionals del sector i famílies.

TAGS: Capacitats

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diada de Sant Jordi a la plaça Major

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)

Els últims dimecres de mes de 19h a 20h