TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 17 de desembre del 2018

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Els treballs són des del trencant de Puigpalter fins a la cruïlla de les 4 soques.

Publicitat

Urbanisme » Obres públiques    + d'aquest tema
26/09/2018

La Diputació està arranjant 2 km de la carretera de Banyoles a Vilavenut

Arxius d'audio:

 
  •  26/09/2018

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Els treballs, amb un pressupost de 460 mil €, amplien la via fins a 6 metres, milloren la seguretat i renoven alguns accessos.

 

Després d’una actuació prèvia fa uns mesos, aquest estiu s’han iniciat les obres definitives de la remodelació de la carretera GI-V-5132, de Banyoles a Galliners. L’actuació comença al punt quilomètric 0’427, a l’accés a Puigpalter de Dalt, i s’allarga 2 km, fins a la cruïlla de les 4 Soques. Des de Puigpalter fins al trencant de Fontcoberta s’eixamplarà la carretera fins als 6 metres, i des d’aquí fins al punt final de les obres, la carretera s’ampliarà fins als 5,5 metres.

 

El responsable de Territori i Sostenibilitat, Fermí Santamaria, va detallar quan es va aprovar el projecte que l’actuació també té en compte la integració paisatgística amb talussos i hidrosembra per minimitzar l’impacte visual.

 

La Diputació invertirà 460 mil € per ampliar i millorar la seguretat a la carretera, que té una intensitat mitja diària de vehicles baixa (751 vehicles/dia l’any 2016), però amb presència destacada de vehicles pesants.

 

S’incorporarà una cuneta, s’amplien les plataformes dels ponts del Vall-llobera i del Garrumbert i s’acabarà amb un nou asfaltatge. Santamaria va defensar també la necessitat de l’actuació i l’augment de seguretat que comportarà.

 

L’actuació té una durada aproximada de 3 mesos. Durant les intervencions es facilitarà l’accés per aquesta carretera amb passos alternatius.

TAGS: Vilavenut, GI-V-5132

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Divendres de 21h a 22h i dilluns de 11:20 a 12:30 (reposició)

Els divendres cada 15 dies.

Divendres de 19h a 20h