TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 18 de juny del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...11:30 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
10:10

Hora final
11:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
L'aparell donarà servei als treballadors de l’ens i als usuaris del centre El Puig.

Publicitat

Societat » Sanitat, Salut    + d'aquest tema
24/09/2018

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha instal·lat un desfibril·lador a la seu del barri de Can Puig

Arxius d'audio:

 
  •  24/09/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Donarà servei tant als treballadors de l’ens com als usuaris del centre El Puig i els veïns del barri, que no s’hauran de desplaçar fins al pavelló de Can Puig en casos de necessitat.

 

La seu del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, a Can Puig de la Bellacasa, disposa des de fa poc d’un desfibril·lador HearStart M5066A. El mecanisme s’ha adquirit a través de la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis (AMI), en conveni amb la Creu Roja.

 

Es tracta d’un model molt fàcil d’utilitzar, amb instruccions d’àudio de com s’ha de fer anar i elèctrodes intel·ligents que ajusten les indicacions en funció de l’anàlisi del pacient i l’edat.

 

L’aparell donarà servei tant als treballadors del Consell com als usuaris del Centre el Puig i els veïns de la zona, que rebran formació de com fer-lo servir. Fins ara, si era necessari l’ús d’un desfibril·lador s’havia d’anar fins al pavelló de Can Puig, situat a 1,1 Km.

 

Girona Territori Cardioprotegit

 

La instal·lació de desfibril·ladors a diferents espais públics s’emmarca en la campanya Girona Territori Cardioprotegit que des de fa uns anys impulsa la Fundació Brugada junt amb el Dipsalut. Segons la Creu Roja, el 50% de les morts per infart agut de miocardi es produeixen al domicili o a la via pública. L’ús dels desfibril·ladors permet de manera més eficaç i ràpida restablir el ritme normal del cor, sobretot si s’aplica la descàrrega elèctrica durant els primers cinc minuts.

TAGS: desfibril·lador, Consell

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00

Dimarts de 21:00 a 22:00 i dimecres de 12:30 a 13:30 (reposició)

De dilluns a divendres de 13:30 a 14:00