TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 18 de juny del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...11:30 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
10:10

Hora final
11:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El servei de recollida de residus és a càrrec de la UTE Urbaser i Amfruns Garriga.

Publicitat

Medi Ambient » Residus, Reciclatge    + d'aquest tema
20/09/2018

El Consell Comarcal reforça la recollida de residus a diferents municipis per millorar el servei

Arxius d'audio:

 
  •  20/09/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

És un conveni temporal fins al novembre subscrit amb l’Ajuntament de Banyoles i l’empresa encarregada del servei per fer front a l’augment de deixalles durant els mesos d’estiu.

 

El servei de recollida de residus al Pla de l’Estany, a càrrec de la UTE Urbaser i Amfruns Garriga des del novembre del 2016, ha incorporat aquest estiu algunes millores. A instàncies dels serveis tècnics del Consell Comarcal, s’ha signat un conveni temporal per reforçar la recollida en alguns municipis a causa d’un augment de volum els últims mesos. Concretament, s’augmenta un dia de recollida a Banyoles, s’incrementa la recollida selectiva arreu de la comarca i s’incorpora una persona responsable de revisar els contenidors diàriament.

 

És un conveni temporal a tres bandes signat pel Consell, l’Ajuntament de Banyoles i l’empresa de recollida, amb l’objectiu de millorar el servei. El president comarcal, Jordi Xargay, ha detallat que l’acord s’ha dut a terme després que els últims mesos alguns municipis es queixessin de desbordament de contenidors en alguns punts. Els canvis ja s’han fet efectius durant els mesos d’estiu i, segons Xargay, han estat ben valorats pels alcaldes de la comarca.

 

Les millores s’han ratificat al ple del Consell Comarcal d’aquest dimecres. El conseller de la CUP, Non Casadevall, ha demanat que aquests canvis es tinguin en compte de cara a una nova concessió del servei.

 

Responent a aquesta qüestió, el conseller comarcal de Medi Ambient, Josep Antoni Ramon, ha explicat que aquest concepte de millora permanent ja s’inclou a les clàusules de la concessió actual. Assegura que la recollida de residus és un tema canviant i això també s’haurà de tenir en compte en un futur conveni.

 

La UTE formada per Urbaser i Amfruns Garriga s’encarrega de la recollida d’escombraries al Pla de l’Estany des del novembre de 2016. El contracte és de dos anys, amb possibilitat de dos més de pròrroga.

TAGS: recollida

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 10:10 a 11:30 i de 17:07 18:30

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00