TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 24 de juliol del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Alumnes a l'escola de La Vila aquest dimecres.

Publicitat

Educació    + d'aquest tema
12/09/2018

Uns 2.200 alumnes de primària de Banyoles han començat aquest dimecres un nou curs escolar

Arxius d'audio:

 
  •  12/09/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Les classes s’han iniciat amb normalitat, tot i que amb algunes obres pendents d'acabar. A secundària, 1.500 alumnes d’ESO també han començat el nou curs 2018-2019.

 

Els infants del Pla de l’Estany han començat aquest dimecres el nou curs escolar 2018-2019. A Banyoles hi ha 9 línies públiques a P3, una menys que el curs passat, amb un total de 240 alumnes que han iniciat l’escolarització. A educació infantil han començat les classes 700 alumnes, mentre que 1.500 alumnes ho han fet a educació primària. En total, 2.200 alumnes.

 

Les dades les ha detallat la regidora d’Educació de Banyoles, Ester Busquets, que ha assegurat que a la ciutat el curs ha començat amb total normalitat i sense incidències.

 

Pel que fa a secundària, aquest curs hi ha 13 línies públiques de 1r d’ESO repartides als tres instituts de Banyoles, més una de concertada a Casa Nostra. En total, aquest dimecres han començat les classes a ESO 1.500 alumnes més.


Obres pendents


Aquest nou curs comença amb diverses obres de millora a les escoles de la ciutat, algunes de les quals encara no han acabat. Els treballs, amb un pressupost de 120.000 euros, han inclòs projectes com la reforma del Teatre de la Vila i el repintat exterior del centre, la instal·lació de tendals o el canvi del paviment al Centre Educatiu Municipal La Balca, entre d’altres. La regidora ha detallat que algunes no s’han pogut acabar per qüestions tècniques, però assegura que les obres pendents no entorpiran el dia a dia dels centres.

 

Els diferents projectes de millora a les escoles de Banyoles s’inclouen en una partida d’inversions financerament sostenibles del pressupost 2018, i es preveu que estiguin enllestits les pròximes setmanes. Les obres pendents també inclouen el camí escolar per accedir amb seguretat a l’escola Camins de Banyoles.

TAGS: Inici, curs, 18-19

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 13:30 a 14:00

De dilluns a divendres a les 10:00, a les 11:30 i a les 17:00