TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 24 de juliol del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El POUM es va aprovar inicialment el passat 6 d'agost.

Publicitat

Urbanisme » Ordenació territori    + d'aquest tema
29/08/2018

El POUM de Banyoles estarà en termini d’exposició i al·legacions fins al 26 de novembre

Arxius d'audio:

 
  •  29/08/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Fins aquell dia, els arquitectes de l’equip redactor Font-Viñolas atendran dubtes i aclariments en hores concertades.

 

El termini d’exposició i al·legacions del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) serà fins al 26 de novembre. Com que s’ha aprovat el mes d’agost, que és inhàbil, el període s’ha allargat 60 dies naturals, però 40 dies hàbils.

 

La fase d’exposició i al·legacions és el pas previ a posteriorment aprovar-lo provisionalment. Els arquitectes de l’equip redactor Font-Viñolas atendran dubtes i aclariments en hores concertades que s’han de demanar trucant al 972 57 52 11. Els horaris d’atenció al públic de l’equip redactor són els dilluns (de 9 a 14 h i de 16 a 19 h), els dimecres (de 9 a 14 h), els dijous (16 a 19 h) i els divendres (de 9 a 14 h).

 

Aprovació inicial del POUM

 

El dia 6 d’agost, en un ple extraordinari, l’Ajuntament de Banyoles va aprovar inicialment el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) que substitueix l’anterior, que era del 1984. Des de l’equip de govern s’ha defensat que el nou POUM busca un ús racional del territori, una reducció de la densitat residencial, potenciar l’eix Estany - nucli antic - Monestir, preservar l’Estany com a element identitari principal, descongestionar el trànsit, garantir els elements culturals i monumentals i crear una anella verda de carri bici que envolti la ciutat, entre molts altres objectius.

 

A més, el POUM planteja un creixement controlat amb un horitzó d’uns 25.000 habitants el 2040 i la previsió que es facin 2.613 nous habitatges, 724 dels quals de protecció oficial (el 30%). El primer tinent d’alcalde d’Urbanisme, Jordi Congost, va detallar el dia d’aprovació inicial del document que es tracta pràcticament d’un creixement natural i assegura que la voluntat no és “créixer per créixer”.

 

Tots els grups a l’oposició han afirmat que presentaran al·legacions al document, durant el període que s’obre aquest setembre.

TAGS: POUM, exposició, pública, al·legacions

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dissabte de mes a les 10:00h

Diumenges de 12:00 a 13:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)