TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 24 de juliol del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
En total l'ajuntament hi ha destinat 29.250 euros.

Publicitat

Societat    + d'aquest tema
09/08/2018

L’Ajuntament de Banyoles destina prop de 30.000€ a projectes de participació, cooperació i acció social

Arxius d'audio:

 
  •  09/08/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Se subvencionen projectes com el suport als malalts de càncer, de lleure per a persones amb discapacitat intel·lectual o de construccions de biblioteques a Gàmbia i Senegal, entre d’altres.

 

L’Ajuntament de Banyoles ha aprovat destinar 29.250 euros a projectes de participació ciutadana, cooperació i acció social. Concretament, el consistori destina 15.000 euros a projectes d’acció social, 9.000 a cooperació i 5.250 euros a projectes de participació ciutadana.

 

D’una banda, entre les activitats d’acció social subvencionades hi ha accions destinades a donar suport als malalts de càncer (AECC – Catalunya contra el càncer), una campanya de prevenció i sensibilització del consum de substàncies addictives de l’entitat Canaan, o un projecte de futbol i valors adreçat a infants i joves del barri de la Farga, entre d’altres.

 

Pel que fa a les accions de cooperació que se subvencionen són un projecte educatiu i cultural per a la construcció d’una biblioteca i una escola a Garawol (Gàmbia), de l’associació de Gàmbia per a Garawol; la construcció d’una biblioteca pública a la comunitat rural de Ndangane (Senegal) de la Fundació Talibés; i la millora de l’accés d’aigua potable a la regió de Kara (Togo) de Mans Unides del Pla de l’Estany.

 

Finalment, pel que fa a les subvencions de participació ciutadana, van adreçades a donar suport a les festes de barri de Banyoles. Concretament, reben subvencions les associacions de veïns de Sant Pere, Can Puig, Mas Palau, Canaleta, Sant Martirià i la confraria dels Sants Abdó i Senén per la festa del Terme.

TAGS: Projectes, Banyoles, Finançament

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 13:30 a 14:00

Divendres de 19h a 20h

Divendres de 21h a 22h i dilluns de 11:20 a 12:30 (reposició)