TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 18 de juny del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...11:30 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
10:10

Hora final
11:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El ple de l'Ajuntament de finals d’abril va aprovar definitivament el pla parcial.

Publicitat

Urbanisme    + d'aquest tema
11/07/2018

Cornellà preveu que les obres per ampliar el polígon industrial amb 144.000 m² comencin a finals del 2019

Arxius d'audio:

 
  •  11/07/2018

 

Cornellà del Terri    + d'aquesta zona

 

El passat mes d’abril l’Ajuntament va donar llum verda a l'aprovació definitiva del pla parcial del sector industrial.

 

Els tràmits de l'ampliació de l'actual polígon industrial Pont-Xetmar de Cornellà del Terri segueixen endavant amb la previsió que les obres puguin començar a finals del 2019. L'Ajuntament ja ha donat llum verda a l'aprovació definitiva del Pla Parcial PPU06 d'aquest sector industrial, un cop s'han superat tots els tràmits amb Urbanisme.

 

Els promotors de l'ampliació són onze empreses que s'han agrupat per instal·lar-se en uns terrenys que fan 144.000 metres quadrats a la zona sud de l'antic polígon industrial de Pont-Xetmar. La inversió prevista és de 5 MEUR que assumiran les mateixes empreses. Tres de les companyies vindran de fora i les vuit restants ja estan instal·lades a l'antic polígon però necessitaven més espai per poder continuar amb l'activitat.

 

El ple de l'Ajuntament de finals d’abril va aprovar definitivament el pla parcial, i ara el següent pas serà la redacció del projecte d'urbanització. L’alcalde de Cornellà, Salvador Coll, ha explicat en declaracions a l’ACN que aquest haurà de seguir "les regles del joc" incloses en el pla amb temes com ara altures o vials.

 

Salvador Coll ha explicat que les empreses han hagut d'ajustar-se a les normatives vigents però que també han pogut especificar les seves necessitats perquè "tenien molt clar" què hi volien fer. El que també s'ha buscat, segons Coll, és que aquesta part nova "no trenqui" amb la imatge del polígon que ja hi ha i que es vegi una mena de continuïtat.

 

Espai per a un equipament

 

Per altra banda, el pla especial també inclou la cessió a l'Ajuntament d'un terreny per a un equipament a l'entrada del polígon i una parcel·la industrial dins el mateix polígon. La superfície i la situació exacta dels espais cedits s'acabarà de concretar en el projecte d'urbanització. El consistori no en té decidits els usos però no descarten que en un futur s'hi pogués construir un institut que donaria servei a tota la comarca i a municipis veïns.

 

La decisió, però, depèn del Departament d'Ensenyament que actualment no contempla aquesta opció.

TAGS: polígon, industrial

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimarts de 21:00 a 22:00 i dimecres de 12:30 a 13:30 (reposició)

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00

Dimarts a les 20 h i dijous de 12:30 a 13:30 (reposició)