TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 18 de juny del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...11:30 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
10:10

Hora final
11:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Els alumnes del Pere Alsius han guanyat el concurs del Museu del Cinema de Girona.

Publicitat

Educació » Secundària    + d'aquest tema
10/07/2018

Alumnes de l’Ins Pere Alsius i del Brugulat, reconeguts amb diversos premis aquest final de curs

Arxius d'audio:

 
  •  10/07/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Estudiants de 3r d’ESO del Pere Alsius han guanyat el concurs de booktrailers del Museu del Cinema de Girona; mentre que estudiants de 1r d’ESO del Brugulat han estat guardonats amb dos premis Creativation Challenge.

 

Alumnes dels instituts Pere Alsius i Josep Brugulat de Banyoles han estat reconeguts aquest final de curs amb diversos guardons. D’una banda, els alumnes de 3r d’ESO del Pere Alsius Emma Morante, Pau Carol, Pol Álvarez, Ikarit Meléndez i Judit Arranz han guanyat el primer premi de l’activitat ‘Llegeix, càmera i... acció!’ que han organitzat durant aquest curs escolar el Museu del Cinema i les Biblioteques de Girona.

 

Des del setembre passat, més de 400 alumnes de 3r d’ESO de Banyoles i Girona han participat en aquest programa que vol potenciar el gust per la lectura dels joves fent que visquin les diferents etapes d’una producció audiovisual. Els alumnes han hagut de fer un booktrailer, un petit vídeo que té com a objectiu incitar a la lectura d’un llibre. En el cas del projecte guanyador estava centrat en el conte ‘El gato negro’, d’Edgar Allan Poe.

 

Els grups premiats han estat obsequiats amb entrades per anar als cinemes OCINE de Girona i els guanyadors han obtingut un pack de cinc vals per a la plataforma de visionat de pel·lícules Filmin.

 

Premi Creativació pel Brugulat

 

Per altra banda, els alumnes de 1r d’ESO de l’Ins Brugulat han guanyat dos premis Creativation Challenge, que convoca la Fundació Creativació, una entitat privada sense ànim de lucre que fomenta la creativitat i la innovació en l’àmbit educatiu. El Creativation Challenge és un dels programes en el que han participat aquest curs els alumnes de 1r d’ESO d’aquest institut, amb l’objectiu de resoldre un repte real.

 

 

Concretament, el repte el proposava l’empresa Aigües de Barcelona i portava per títol ‘Aprofitem l’aigua’. Tractava de crear alguna acció per conscienciar sobre l’ús sostenible de l’aigua, per tal d’estalviar i fer-ne un ús més sostenible. Les propostes guanyadores han estat el disseny d’una aplicació mòbil, WaterPhone, que permet monitoritzar la despesa d’aigua durant el mes i una Dutxa programable, que permet controlar la quantitat d’aigua gastada cada dia a la dutxa.

 

El premi serà un taller de sostenibilitat i una visita al museu i a les instal·lacions d’Aigües de Barcelona.

TAGS: Alsius, Brugulat

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Divendres de 19h a 20h

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)