TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 17 de febrer del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Ràdio

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Aquest mes de juny s’ha posat en marxa el nou model del Programa d’atenció domiciliària

Publicitat

Societat » Sanitat, Salut    + d'aquest tema
02/07/2018

S'unifiquen els equips d'atenció domiciliària del Pla de l’Estany, Gironès i la Selva interior

Arxius d'audio:

 
  •  02/07/2018

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Els equips del Pla de l’Estany s’unifiquen amb el Gironès i la Selva interior en un nou model d’atenció domiciliària. El nou programa d’atenció a pacients grans i pal·liatius s’ubica al Centre Güell de Girona i amplia el nombre de professionals per donar una millor assistència als pacients en la fase final de la seva vida.

 

Aquest passat mes de juny s’ha posat en marxa el nou model del Programa d’atenció domiciliària i equip de suport (PADES) que unifica els equips del Gironès, el Pla de l’Estany i la Selva interior. Els PADES són uns equips multidisciplinaris que donen suport a l’atenció primària en l’àmbit de la geriatria i les cures pal·liatives i que, sobretot, atenen pacients crònics amb dependència i pacients en situació terminal, així com a les seves famílies. Estan formats per professionals de medicina, infermeria i treball social, amb el suport d’un equip de psicologia.

 

La unificació dels tres equips, gestionats per l’ICS, l’IAS i el Mutuam, permet un treball conjunt i coordinar, ja que fan servir els mateixos protocols i disposen d’un registre comú d’actuacions. Per facilitar aquesta coordinació, el nou dispositiu s’ubica al Centre Güell de Girona, on també es troba el Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) Girona.

 

Aquest equip PADES dona cobertura a més de 300.000 persones de l’àrea d’influència de les 14 àrees bàsiques de salut de la zona, entre elles la de Banyoles-Pla de l’Estany, i dels hospitals Dr. Josep Trueta de Girona i Santa Caterina del Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt. La concentració dels professionals i la nova organització ha permès ampliar la franja horària d’atenció de les 8 a les 18 h, de dilluns a divendres, i facilitarà la potenciació de l’atenció domiciliària.

TAGS: Atenció, domiciliària

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dissabte de mes a les 13h

De dilluns a divendres de 10:10 a 11:30 i de 17:07 18:30

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)