TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 19 de novembre del 2018

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Publicitat

Comunicació    + d'aquest tema
25/06/2018

S’ha creat PlaEstanyDigital.cat una nova plataforma audiovisual que informarà de l’actualitat de la comarca

Arxius d'audio:

 
  •  25/06/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

El portal web Banyoles Televisió també s’ha integrat dins del nou diari digital amb l’objectiu de promoure la difusió dels continguts més enllà de la TDT.

 

Aquest divendres 22 de juny ha entrat en funcionament una nova plataforma audiovisual, anomenada PlaEstanyDigital.cat. En aquest nou mitjà digital s’hi recull l’actualitat social, política, cultural i esportiva dels 11 municipis de la comarca.

 

Aquest projecte realitzat per Banyoles Televisió pretén seguir potenciant la informació del Pla de l’Estany facilitant la consulta des de qualsevol dispositiu. D’aquesta manera, l’usuari pot estar al dia del que passa al seu entorn així com a les Xarxes Socials.

 

El director de Banyoles Televisió, David Mir, ha dit que el que han volgut fer és engegar-ho dins la vessant de diari digital ja que actualment es fan servir molt aquestes plataformes.

 

L'actual portal web de Banyoles Televisió s'ha incorporat també al nou mitjà digital, amb l'objectiu de promoure la difusió dels continguts del canal més enllà del canal de TDT. D'aquesta manera, la programació local del la televisió serà ara més accessible a la carta i aportarà, a banda de les notícies, entrevistes en profunditat, reportatges, documentals, retransmissions i testimonis de proximitat de la realitat i l'activitat que es genera a la comarca.

 

David Mir també ha explicat que havien notat una demanda per aplegar en un sol mitjà tan continguts informatius com vídeos. Mir ha destacat la importància que la plataforma sigui molt accessible.

 

Es pot trobar tota la informació del mitjà a PlaEstanyDigital.cat.

TAGS: PlaEstanyDigital.cat

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts de 11:30 a 12:30 (reposició)

De dilluns a divendres de 13:30 a 14:00