TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 17 de febrer del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Ràdio

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Els principals usuaris dels materials seran els integrants de les brigades de jardineria

Publicitat

Societat    + d'aquest tema
19/06/2018

El Centre Ocupacional i Especial de Treball El Puig renova la imatge corporativa després de 20 anys

Arxius d'audio:

 
  •  19/06/2018

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

L’any passat se li va donar un nom mitjançant una votació popular i ara es continua en aquesta línia de dotar el centre de més identitat amb el disseny d’un nou logotip que s’anirà aplicant progressivament.

 

Després de més de 20 anys treballant per la millora de la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat de la comarca del Pla de l’Estany, el Centre El Puig ha canviat recentment la imatge corporativa amb el disseny d’un nou logotip. És la continuïtat del procés iniciat l’any passat per dotar el centre d’una identitat pròpia, en què en un primer terme es va escollir el nom El Puig per mitjà d’una votació popular.

 

El logotip que acompanyarà el nou nom s’ha encarregat a l’empresa Creative Corner, que ha apostat per un joc de línies i esferes en la mateixa gamma de colors que el logotip del Consell Comarcal, el verd i el blau. El president de l'ens, Jordi Xargay, ha detallat que al nou logo s’hi llegeixen les inicials del Centre El Puig amb un disseny “simple i elegant”, que vol transmetre la idea d’igualtat d’oportunitats entre totes les persones.

 

Canvi imatge corporativa i nou web

 

Aquest nou disseny comportarà també un canvi progressiu de la imatge corporativa del centre, i s’ha començat renovant la roba de treball de les diferents seccions del servei, apostant per dissenys fabricats amb materials més moderns i funcionals. També s’està treballant en un canvi d’ubicació i de disseny de la pàgina web del centre, incorporant-la a la del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, amb l’objectiu d’optimitzar recursos i agilitzar-ne els continguts.

 

Increment de les brigades de jardineria

 

Els principals usuaris dels nous materials seran els integrants de les brigades de jardineria, que els darrers mesos han vist incrementar notablement la feina amb les delegacions de competències fetes per la majoria d’ajuntaments de la comarca. Un creixement que, segons la directora del Centre El Puig, Pilar Planas, s’haurà de consolidar els pròxims anys.

 

El Centre El Puig està ubicat al costat del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, a Can Puig de la Bellacasa. Actualment, el centre dona feina a unes 90 persones amb algun tipus de discapacitat, entre el servei ocupacional i el centre especial de treball. Els últims anys s’ha notat un augment de la demanda d’usuaris expulsats del mercat de treball ordinari arran de la crisi econòmica.

TAGS: Ocupacional, Puig

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dissabte de mes a les 13h

Els últims dimecres de mes de 19h a 20h