TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 20 de març del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Ràdio

properes notícies 17:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El Baldiri Reixac serà un dels centres que rebrà més millores.

Publicitat

Educació » Equipaments    + d'aquest tema
31/05/2018

L’Ajuntament de Banyoles invertirà 170.000 euros en millores a les escoles de la ciutat

Arxius d'audio:

 
  •  31/05/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Entre les obres, que s’inclouen a les inversions financerament sostenibles, hi ha la remodelació del teatre de la Vila i la renovació del terra de La Balca, que comportarà el trasllat temporal dels alumnes a una altra escola de la ciutat.

 

L’Ajuntament de Banyoles destinarà part del pressupost de les inversions financerament sostenibles a les escoles de la ciutat. En total, aquest estiu s’invertiran 170.000 euros en diversos projectes de millora als centres educatius.

 

Una de les més importants serà la remodelació del teatre de l’escola Baldiri Reixac, on s’instal·larà una pantalla gegant i un equip d’il·luminació, es canviaran les cortines i es pintaran els seients, entre d’altres. La regidora d’Educació de Banyoles, Ester Busquets, ha detallat que la inversió repercutirà a tota la ciutat, ja que, igual com fins ara, el teatre de la Vila estarà a disposició de tota la ciutadania. A banda d’aquesta millora, en aquesta escola també es canviaran alguns tancaments i es pintarà la façana del carrer Canat.

 

Umbracles a diverses escoles i terres nous a La Balca

 

Les inversions afectaran en menor o major mesura a totes les escoles de Banyoles. Entre d’altres, s’instal·laran umbracles a les escoles de La Draga, Pla de l’Ametller, La Vila i Camins; es millorarà la tanca exterior de Can Puig; i a l’escola de La Draga es renovaran tancaments, es pintarà la façana de Cal General i es canviarà el terra del gimnàs. L’altra gran inversió serà el canvi dels terres al Centre Educatiu Municipal La Balca, afectats per humitats.

 

Aquestes obres, que es duran a terme les pròximes setmanes, comportaran el trasllat de l’alumnat a algun altre centre de la ciutat durant els mesos d’estiu, tenint en compte que les classes a la Balca s’allarguen fins a finals de juliol. La regidora ha explicat que s’estan valorant dues opcions: el Pla de l’Ametller i l’escola Camins, on hi ha aire condicionat. La decisió final dependrà de les obres d’instal·lació d’un nou barracó en aquest últim centre.

 

Les obres a les escoles de Banyoles es duran a terme pròximament, coincidint amb el final de les classes i el període de vacances d’estiu.

TAGS: escoles, millores, obres

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dissabte de mes a les 13h

Diumenges de 10:00 a 11:00

Dimarts de 21:00 a 22:00 i dimecres de 12:30 a 13:30 (reposició)