TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 19 de novembre del 2018

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
L’empresa banyolina ha signat un contracte de 7 anys amb Veolia Serveis Catalunya.

Publicitat

Economia    + d'aquest tema
28/05/2018

Juncà Gelatines preveu reduir un 13% la factura energètica

Arxius d'audio:

 
  •  28/05/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’empresa banyolina ha signat un contracte de 7 anys amb Veolia Serveis Catalunya, que gestionarà el subministrament d’energia tèrmica i electricitat amb cogeneració evitant l’emissió de 25.000 tones de CO2 al medi ambient.

 

L’empresa Juncà Gelatines reduirà un 13% la seva factura energètica després de firmar un nou contracte de cogeneració amb Veolia Serveis Catalunya. El contracte, de set anys de durada, fa que Veolia Serveis Catalunya gestioni el subministrament d’energia tèrmica i electricitat a l’empresa banyolina. Això suposa que l'empresa energètica renovarà les instal·lacions amb l’objectiu d’aconseguir l’estalvi energètic i evitar l’emissió de 25.000 tones de CO2 al medi ambient durant aquest període. La inversió estarà finançada per Veolia.

 

Juncà Gelatines és una empresa amb més de 80 anys d’experiència dedicada a la fabricació de gelatines alimentàries i farmacèutiques, amb una producció anual de 5.000 tones de gelatina. En el marc d’una estratègia de modernització, Juncà Gelatines ha confiat en Veolia Serveis Catalunya per emprendre un pla centrat a incrementar la producció, actualitzar les instal·lacions de producció, reduir els costos energètics i minimitzar l’impacte mediambiental derivat de les seves activitats.

TAGS: Juncà, Gelatines, Veolia

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dijous de mes

Divendres de 21h a 22h i dilluns de 11:20 a 12:30 (reposició)