TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 18 de gener del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Actualment, el centre compta amb 400 estudiants i 27 professors/es.

Publicitat

Cultura » Música    + d'aquest tema
14/05/2018

Comença el període de preinscripcions al curs 2018-2019 de l'Escola Municipal de Música de Banyoles

Arxius d'audio:

 
  •  14/05/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’EMMB ofereix una proposta formativa àmplia i diversa d’educació musical, adreçada a tota la ciutadania, de totes les edats, perfils i interessos estètics. La preinscripció s’allargarà fins al 15 de juny.

 

Aquest dilluns s’inicia el període de preinscripcions a l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB), que finalitzarà el divendres 15 de juny. La preinscripció es dirigeix a tots els nens i nenes a partir de 3 anys, així com als adults que ho desitgin.

 

El Pla d’estudis, reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, ofereix diferents itineraris segons l’interès i la dedicació de l’alumnat. El projecte educatiu de l’EMMB potencia la música en grup, en paral·lel amb l’estudi del llenguatge musical i les classes individuals d’instrument. El seu director, Sam Atencia, també destaca el fet de ser escola mixta, oferint la possibilitat de combinar clàssica i moderna i no especialitzant en una de les dues des de bon principi.

 

Una part important de l’oferta de l’EMMB es concentra en els cursos de Sensibilització (de 3 a 5 anys) i d’Iniciació (6 anys). L’oferta de places continua amb el Preparatori (7 anys), nivell Elemental (de 8 a 11 anys), nivell Mitjà (de 12 a 17 anys) i Itinerari Jove (a partir de 10 anys). Aquests cursos tenen dos itineraris diferenciats, el d’Aprofundiment, per als estudiants que volen continuar els estudis musicals al Conservatori o a centre d’ensenyament superior, i el Troncal, per als que conceben els estudis com un complement a la seva formació.

 

També s’ofereixen classes individuals per a adults, amb la possibilitat de participar en les formacions instrumentals col·lectives. Sam Atencia destaca el fet que l’escola concep la pràctica i l’aprenentatge musical al llarg de la vida com un element positiu per al desenvolupament intel·lectual, cognitiu i emocional. En aquest sentit, s’ofereixen itineraris segons l’interès i dedicació de l’alumnat, dels 0 als 99 anys.

 

L’EMMB té la seu a l’Ateneu – Centre Municipal d’Estudis Musicals, que integra també l’Ateneu Bar i l’Auditori. Els instruments que s’imparteixen actualment són baix elèctric, bateria, clarinet, contrabaix, flauta travessera, guitarra, guitarra elèctrica, piano, saxo, trompeta, trombó, violí, viola, violoncel i veu. A banda, s’ofereixen classes de sensibilització musical, llenguatge musical, cambra, combo, orquestra, big band, cor, orff, música per a adults, música per a persones amb discapacitat i música per a nadons.Actualment, el centre compta amb 400 estudiants i 27 professors/es. La preinscripció pel curs 2018-2019 es pot formalitzar fins al 15 de juny a la secretaria de l’Ateneu – CMEM.

TAGS: Escola, música, EMMB

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dissabte de mes a les 10:00h

De dilluns a divendres de 13:30 a 14:00