TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 21 de febrer del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Les primeres càmeres serviran com a prova pilot, per posar-ne en altres punts.

Publicitat

Policial » Robatoris    + d'aquest tema
10/04/2018

Fontcoberta instal·la càmeres de vigilància a diferents punts de Melianta per dissuadir els lladres

Arxius d'audio:

 
  •  10/04/2018

 

Fontcoberta    + d'aquesta zona

 

El municipi ha patit diversos robatoris les darreres setmanes i des que hi ha les càmeres no se n’ha denunciat cap més. De moment se n’ha instal·lat a l’exterior del pavelló i pròximament se n’instal·laran a la llar d’infants i a la zona industrial.

 

Fontcoberta ha registrat els últims mesos un augment de robatoris a la zona industrial i a la llar d’infants. Concretament, en una fusteria del polígon els lladres hi ha entrat tres vegades en poc temps, mentre que a la llar d’infants, després d’un intent fallit, es van endur les 21 plaques solars de la coberta de l’edifici.

 

Per posar fi a aquesta situació, l’Ajuntament ha decidit actuar i ha instal·lat càmeres de videovigilància en alguns punts del veïnat de Melianta, on es concentra la major part de l’activitat i els habitatges del municipi. L’alcalde, Joan Estarriola, ha detallat que de moment s’han instal·lat quatre càmeres a l’exterior del pavelló poliesportiu, i pròximament se n’instal·laran als accessos de la llar d’infants i l’escola Alzina Reclamadora. També se’n volen col·locar a la zona industrial, però en aquest cas s’està pendent de l’obtenció dels permisos necessaris.

 

"Prova pilot"

 

L’objectiu és que a principis de maig s’hagin instal·lat totes les càmeres previstes en aquesta primera fase. Segons l’alcalde, serà una prova pilot que servirà per valorar fer extensiva la mesura a altres punts del municipi, com el Casal d’Avis o la cruïlla del veïnat de la Farrés.

 

Joan Estarriola ha destacat la bona feina dels Mossos d’Esquadra, que han incrementat el patrullatge al municipi, però assegura que amb això no n’hi havia prou i per això es va optar per les càmeres. Segons l’alcalde de Fontcoberta, encara és aviat per fer balanç, però des que s’han posat en marxa no s’ha registrat cap més robatori al poble.

 

Les imatges captades per les càmeres les poden consultar en qualsevol moment, a través del telèfon mòbil, les persones de l’Ajuntament a les que se’ls ha assignat aquesta tasca. La primera fase d’instal·lació de les càmeres a Melianta ha tingut un cost de 8.000 euros.

TAGS: càmeres, seguretat, robatoris, lladres, Melianta

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diumenges de 10:00 a 11:00

Dimarts a les 20 h i dijous de 12:30 a 13:30 (reposició)

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)