TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 17 de desembre del 2018

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Ràdio

properes notícies 17:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
La inauguració del nou espai serà dissabte, amb una taula d’experiències personals.

Publicitat

Societat » Joventut    + d'aquest tema
09/03/2018

L’Oficina Cal Drac posa en marxa un nou servei d’orientació i assessorament per a joves de fins a 26 anys

Arxius d'audio:

 
  •  09/03/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

El Punt de Salut Jove s’ofereix de forma presencial i telemàtica, és totalment confidencial i té com a objectiu donar resposta a inquietuds i preocupacions dels joves com relacions afectives, sexualitat, dependències o bullying, entre d’altres.

 

Situat a l’Oficina Jove Cal Drac, el Punt de Salut Jove és un nou servei d’informació, orientació i assessorament per a joves de fins a 26 anys de Banyoles i el pla de l’Estany. És totalment confidencial i gratuït i la seva finalitat és donar resposta a les necessitats, inquietuds i preocupacions dels joves, com ara relaciona afectives, sexualitat, bullying, dependències o inseguretats, entre d’altres.

 

El servei no pretén oferir un tractament psicològic sinó un acompanyament en el benestar i desenvolupament personal dels joves. L’atenció s’ofereix de forma presencial, individual o en grup, i també telemàtica, amb l’objectiu d’arribar al màxim nombre de joves.

 

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha detallat que el servei treballarà de forma coordinada amb la resta d’agents de la ciutat i la comarca, amb l’objectiu d’esdevenir un punt de referència de salut a la ciutat i per extensió, a la comarca.

 

El Punt de Salut Jove atendrà de forma presencial als joves que ho desitgin dos dies a la setmana, els dimarts i dijous de 5 a 7 de la tarda a l’Oficina Jove Cal Drac. L’atenció telemàtica es farà a través de correu electrònic amb una garantia de resposta d’un màxim de 24 hores.

 

Una necessitat detectada al Pla Local de Joventut

 

La idea de crear un servei nou de salut dins l’Oficina Jove del Pla de l’Estany va néixer de la diagnosi del Pla Local de Joventut que es va dur a terme el 2016 amb una previsió d’aplicació de 3 anys. Un Pla que es va redactar amb la participació dels joves de Banyoles i comarca i amb l’anàlisi de les dades de l’Observatori Social del Pla de l’Estany.

 

També va ser una necessitat detectada pels joves en el marc del Projecte TONI.

 

Inauguració, aquest dissabte

 

La inauguració del nou Punt de Salut Jove serà aquest dissabte, amb una taula d’experiències personals en forma de tertúlia-cafè oferta a tots els ciutadans en què famílies i joves explicaran casos personals de trastorns alimentaris i drogodependències, entre d’altres.

 

La taula comptarà amb dos espais diferents, un per a famílies i un altre per a joves, i tindrà lloc de les 11 a les 13 h a l’Oficina Jove Cal Drac.

TAGS: salut, jove

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Divendres de 21h a 22h i dilluns de 11:20 a 12:30 (reposició)