TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 17 de febrer del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Ràdio

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Els temes d’administració pública i tributs centren la majoria d’actuacions.

Publicitat

Societat    + d'aquest tema
14/02/2018

L’oficina del Síndic de Greuges va recollir l’any passat 38 queixes i consultes al Pla de l’Estany

Arxius d'audio:

 
  •  14/02/2018

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Els temes d’administració pública i tributs, seguits pels de polítiques socials i de consum, centren la majoria d’actuacions, que s’han recollit principalment a Banyoles, Porqueres i Fontcoberta.

 

El Síndic de Greuges va recollir el passat 2017 al Pla de l’Estany 22 consultes i 16 queixes, segons les dades incloses a l’anuari que fa cada any el defensor del poble. En total, 38 actuacions, 8 menys que l’any anterior, quan se’n van recollir 46.

 

Del total d’actuacions iniciades l’any passat a la comarca, la majoria feien referència a qüestions d’administració pública i tributs (8 consultes i 6 queixes); seguides per temes de polítiques socials (4 consultes i 4 queixes), que inclouen qüestions referents a educació i recerca, infància i adolescència, salut i serveis socials, entre d’altres. També s’han recollit consultes i queixes de consum (7) i de polítiques territorials (6).

 

Per municipis, Banyoles ha recollit la majoria de consultes i queixes, 26 en total, 6 de les quals es van recollir presencialment el 15 de febrer de l’any passat, quan l’oficina del defensor del poble es va desplaçar a la ciutat. La resta de consultes i queixes recollides al Pla de l’Estany al llarg del passat 2017 van ser a Porqueres (6), Fontcoberta (3), Camós (2) i Cornellà del Terri (1). A la resta de municipis de la comarca l’any passat no es va iniciar cap actuació al Síndic.

TAGS: Síndic, greuges

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dilluns de mes

Dimarts a les 20 h i dijous de 12:30 a 13:30 (reposició)