TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 18 de febrer del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...18:30 "Informatiu de la tarda"

PLAY
Hora inicial
17:07

Hora final
18:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Els contenidors ja esperen ser recollits pels veïns del municipi al Cívic.

Publicitat

Medi Ambient » Residus, Reciclatge    + d'aquest tema
09/02/2018

L’Ajuntament de Porqueres ultima els tràmits per engegar la recollida porta a porta a mitjans de febrer

Arxius d'audio:

 
  •  09/02/2018

 

Porqueres    + d'aquesta zona

 

A partir d’aquest dissabte i durant tota la setmana que ve els veïns podran anar a recollir els cubells al Centre Cívic.

 

El sistema de recollida d’escombraries porta a porta es començarà a aplicar a Porqueres i a un sector de Camós a partir del 16 de febrer. Concretament, a Porqueres es farà a les zones urbanes: a Mata, les Pedreres, Caselles d’Avall i Miànigues; mentre que a la resta del municipi, on els habitatges estan més disseminats, es mantindran els contenidors. A Camós, el porta a porta s’aplicarà a la zona que limita amb el terme de Porqueres, on hi ha un centenar d'habitatges.

 

L’Ajuntament està enllestint aquests dies els últims tràmits per engegar el nou mètode a finals de la setmana que ve. Aquesta setmana han arribat els cubells al Centre Cívic de Porqueres, i a partir d’aquest dissabte i durant la setmana que ve els veïns els podran anar a recollir.

 

Els últims mesos el consistori ha fet diverses sessions informatives pels veïns i aquesta setmana ha difós un vídeo a través de les xarxes socials perquè tothom n’estigui assabentat. També s’han enviat tríptics a tots els habitatges i el Butlletí d’Informació Municipal (BIM) de principis d’any també s’ha centrat en aquest nou sistema de recollida.

 

Igual com a la resta de municipis de la comarca, la gestió de la recollida a Porqueres i Camós continuarà anant a càrrec del Consell Comarcal. Els dos municipis es convertiran en els primers de la comarca en provar amb aquest sistema de recollida d’escombraries.

 

En aquests moments, tal com informa l’Ajuntament de Porqueres a la seva pàgina web, a Catalunya ja són més de 140 els municipis que utilitzen la recollida de residus porta a porta. Els pobles on s’ha implantat, asseguren, reciclen molt més (entre el 60 i el 85%), que els que fan servir el mètode tradicional dels contenidors al carrer (40%).

TAGS: Porta, a, porta, febrer

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Els últims dimecres de mes de 19h a 20h