TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 18 de febrer del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...18:30 "Informatiu de la tarda"

PLAY
Hora inicial
17:07

Hora final
18:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
L'equipament fa mesos que està tancat, pendent de la reforma.

Publicitat

Cultura    + d'aquest tema Urbanisme » Obres públiques    + d'aquest tema
09/02/2018

L’Ajuntament iniciarà d'aquí a poc les obres a l’Ateneu Bar, que suposaran un rentat de cara a l’equipament

Arxius d'audio:

 
  •  09/02/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

El projecte està aprovat i es finançarà amb romanent de l’any passat. Finalment no es farà una nova concessió i l’actual concessionari delegarà la gestió a una empresa externa, tal com es feia fins ara.

 

Les obres de reforma de l’Ateneu Bar de Banyoles començaran en el termini aproximat d’un mes. Ho ha avançat el regidor de Cultura, Jordi Bosch, que ha explicat que el projecte ja està aprovat i si els treballs no han començat encara és per motius administratius. Les obres es finançaran amb romanent de l’any passat, però no se’n pot disposar fins que s’hagi aprovat la liquidació del pressupost, que es preveu en breu. Un cop fet aquest tràmit, els treballs podran començar de forma immediata.

 

Un “rentat de cara” a l’equipament


Segons ha avançat el regidor, les obres tindran un pressupost de 42.000 euros i suposaran un rentat de cara a l’establiment. Entre d’altres, es millorarà l’accessibilitat, es renovaran els sistemes de projecció actuals i també es faran millores de caràcter tècnic a la barra, l’office i el magatzem, entre d’altres. Jordi Bosch assegura que les millores no canviaran la identitat característica de l’espai, idònia per a fer-hi concerts de petit format i projeccions.

 

La gestió tornarà a ser subcontractada


Pel que fa a la nova gestió de l’espai, si anteriorment s’havia apuntat la possibilitat que l’Ajuntament fes un nou concurs a part de la concessió de l’Ateneu – CMEM, ara el regidor ha afirmat que no serà així. La concessió del bar de l’Ateneu entra dins la concessió de tot l’equipament, que també inclou l’Escola de Música i l’Auditori. Per tant, són els actuals concessionaris, Joventuts Musicals de Banyoles, qui s’hauran de fer càrrec del bar un cop acabades les obres, o bé delegar-ne la gestió a una empresa externa, tal com s’havia fet fins ara.

 

El regidor ha apuntat que ja hi ha una empresa interessada en portar l’Ateneu bar i ja està gairebé tot lligat per tornar a obrir l’equipament un cop fetes les obres.

 

Recordem que l’Ateneu Bar va tancar les portes l’octubre passat després que l’empresa subcontractada per la concessionària de l’Ateneu – CMEM renunciés al contracte que li quedava i obrís un bar al costat.

TAGS: Ateneu, Bar, obres

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diada de Sant Jordi a la plaça Major

Dimarts a les 20 h i dijous de 12:30 a 13:30 (reposició)

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)