TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 21 de setembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El Pla de mobilitat es començarà a elaborar a principis d'aquest any entrant.

Publicitat

Mobilitat » Mobilitat    + d'aquest tema
29/12/2017

El Pla de mobilitat de bicicletes hauria de ser redactat abans de l’estiu del 2018

Arxius d'audio:

 
  •  29/12/2017

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

El regidor d’Urbanisme, Albert Tubert, ha afirmat que es començarà a elaborar a principis d’aquest any entrant i ha fixat un període d’execució de 4 a 5 mesos.

 

Incrementar la mobilitat amb bicicleta per la ciutat. És un dels objectius que es marca l’equip de govern pels pròxims anys. A curt termini, es faran diverses actuacions en aquest sentit, però perquè no siguin actuacions puntuals i aïllades, el consistori vol disposar pròximament d’un Pla de mobilitat de la bicicleta a la ciutat.

El tema ha sorgit en resposta d'una pregunta del a CUP


En el Ple Ordinari de l’Ajuntament de Banyoles d’aquest dimecres es van avançar detalls dels terminis de redacció d’aquesta planificació. Va ser a propòsit d’una pregunta del cupaire Non Casadevall, que va demanar-ne l’estat de la qüestió i les dates d’elaboració que s’ha marcat l’equip de Govern.

 

En resposta a la pregunta, el regidor d’Urbanisme, Albert Tubert, ha revelat que el consistori vol tenir el Pla de bicis redactat abans del proper estiu. Segons el regidor, l’equip de govern començarà a elaborar-lo a principis d’aquest any i hauria de ser enllestit en 4 o 5 mesos.


Tot i això, abans de la redacció del projecte es faran enquestes i reunions amb les taules sectorials, i això podria demorar-ne la data d’entrega. És per aquest motiu que Tubert afirma que des del govern esperen tenir-lo redactat abans de l’estiu d’aquest any entrant.

 

Aquests dies, petites actuacions


A banda d’aquest Pla, des de l’àrea d’Urbanisme s’han fet petites actuacions amb l’objectiu de millorar l’anar amb bici per la ciutat. Aquest darrer trimestre de l’any, el consistori ha repintat la senyalització horitzontal i els passos de vianants de diversos carrers.

TAGS: Pla, mobilitat, bicis

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diumenges de 12:00 a 13:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Diada de Sant Jordi a la plaça Major

Segon dissabte de mes