TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 19 de gener del 2018

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Planeta divers

i després...12:30 "Sopa d'estrelles"/ properes notícies 13:30 "Informatiu del migdia"

PLAY
Hora inicial
11:37

Hora final
12:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
La festa se celebrava en col·laboració amb les Gàrgoles de Foc.

Publicitat

Cultura » Festes    + d'aquest tema
27/12/2017

L’Ajuntament de Banyoles no organitzarà la festa de Cap d’Any després de deu anys de celebració

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’acceptació minvant per part del públic i els alts costos econòmics de l’efemèride han fet que el consistori s’hagi decantat per no coordinar una festa banyolina.

 

Després de deu anys de celebracions de la festa de Cap d’Any, la ciutat de Banyoles no tindrà una festa pròpia organitzada per l’Ajuntament. La celebració del primer dia de l’any ha sigut una efemèride que, malgrat començar amb molt d’èxit, ha anat perdent públic any rere any.

 

La poca acceptació per part del públic en les darreres edicions i els costos organitzatius d’una festivitat el primer dia de l’any són els motius que ha esgrimit el consistori a l’hora de cancel·lar la celebració. El regidor de Cultura, Jordi Bosch Batlle, ha explicat que en aquests darrers anys han aparegut propostes privades que poden absorbir la demanda d’oci a Banyoles el dia de Cap d’Any.

 

L'ajuntament no descarta recuperar la festa un altre any

 

Malgrat això, des de l’Ajuntament no es descarta tornar a promoure aquesta festa després d’aquest any en blanc. Segons el regidor, l’objectiu de l’equip de govern és que els banyolins puguin celebrar l’any naixent a la ciutat. Així doncs, tenint en compte aquest factor el consistori decidirà si tornar a engegar la proposta o bé deixar-la aparcada.

 

L’àrea de festes de l’Ajuntament de Banyoles ha agraït a les Gàrgoles de Foc la participació i feina organitzativa que han permès la celebració d’aquesta festa durant 10 anys.

TAGS: cap, d

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dijous de 21:00 a 22:00 i divendres d'11:30 a 12:30 (reposició)

Últim dijous de mes, de forma bimensual, de 19h a 20h