TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 19 de gener del 2018

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Planeta divers

i després...12:30 "Sopa d'estrelles"/ properes notícies 13:30 "Informatiu del migdia"

PLAY
Hora inicial
11:37

Hora final
12:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Un dels espais que continua sobre la taula és l’antiga Providència.

Publicitat

Cultura » Equipaments    + d'aquest tema
27/12/2017

L'Ajuntament de Banyoles no preveu comprar cap edifici per ubicar-hi la biblioteca

Arxius d'audio:

 
  •  27/12/2017

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Una de les opcions que més han sonat per a ubicar-hi la nova biblioteca i que continua sobre la taula és l’antiga Providència, propietat del Bisbat.

 

L’Ajuntament de Banyoles va aprovar a mitjans de desembre els pressupostos del 2018, que inclouen una partida de 120.000 euros per a la redacció del projecte de la nova biblioteca comarcal, als quals s’afegiran 30.000 euros de romanents. Als pressupostos d’aquest 2017 hi havia una partida de mig milió d’euros per a la compra d’un edifici, però el consistori ha descartat aquesta opció per a la reubicació de la seu de l’equipament. L’alcalde, Miquel Noguer, ha explicat que hi continuen havent diferents opcions sobre la taula però en cap cas es comprarà un edifici o terreny sinó que serà en un espai municipal o per mitjà d’una cessió. Tot i això, ha reconegut que si les negociacions no arriben a bon port s’haurà de tornar a modificar aquesta opció, i es podria preveure un nou espai al futur POUM.

 

Les negociacions són a punt d'arribar a la recta final

 

Noguer no ha volgut entrar en detall però ha assegurat que hi continuen havent tres o quatre espais sobre la taula i que les negociacions obertes estan a punt d’arribar a la recta final. Un cop definit l’espai, s’haurà de buscar el finançament necessari de la Generalitat, que hauria d’aportar el 50% de l’import. Aquest punt, segons l’alcalde, serà el més complicat, donada la situació política actual. La voluntat de l’equip de govern és començar a signar convenis durant l’exercici del 2018.

 

Una de les opcions que més han sonat per a ubicar-hi la nova biblioteca i que continua sobre la taula és l’antiga Providència, propietat del Bisbat.

TAGS: Biblioteca

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diumenges de 10:00 a 11:00

Últim dissabte de mes a les 10:00h

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)