TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 23 d'octubre del 2018

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 18:30 "Informatiu de la tarda"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El canvi de nom del COIET es va aprovar al darrer ple del Consell Comarcal.

Publicitat

Societat    + d'aquest tema
15/12/2017

El Centre Ocupacional i Especial de Treball del Pla de l’Estany es dirà ‘El Puig’

Arxius d'audio:

 
  •  15/12/2017

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Amb 205 vots d’un total de gairebé 600, ha estat el nom més escollit al procés participatiu engegat el passat mes de maig per posar nom al que fins ara s’ha conegut com el COIET.

 

El Consell Comarcal ha aprovat el nom del Centre Ocupacional i Especial de Treball (COIET) del Pla de l’Estany, que passarà a anomenar-se Centre el Puig. Fins ara el servei era conegut només pel seu acrònim genèric COIET, i amb aquesta nova designació se li vol donar més identitat i millorar-ne la imatge de cara a enfora.

 

El nou nom és el resultat d’un procés de participació per mitjà d’una votació popular que va arrencar el passat 20 de maig i en què la ciutadania podia escollir una de les sis denominacions escollides prèviament per una comissió tècnica. Les votacions es van poder fer a través d’una trentena d’urnes repartides per tots es municipis de la comarca, així com a la web i a les xarxes socials del Consell Comarcal.

 

Finalment, el nom majoritàriament escollit ha estat “El Puig”, amb 205 vots d’un total de 594 participants, un 35%. El conseller comarcal responsable del COIET, David Juan, ha valorat positivament la participació, assegurant que valida àmpliament el resultat final.

 

La resta de noms que es proposaven eren: La Petjada, amb 121 vots (20%); “L’ERA”, amb 81 vots (14%); “Incloc”, amb 67 vots (11%); “L’Enllaç”, amb 66 vots (11%); i “El Fortí” va ser el nom menys votat amb 25 vots (4%).

 

Una nova imatge per un centre de referència

 

La idea d’engegar el procés de participació va néixer amb l’objectiu de donar un impuls al centre, que s’ha convertit en un referent de qualitat en l’atenció a les persones amb discapacitat i les seves famílies. La intenció, segons David Juan, és que el canvi de nom sigui només un primer pas cap a la construcció d’una nova imatge i una major difusió de les tasques que desenvolupa el centre.

 

El canvi de nom del COIET es va aprovar al darrer ple del Consell Comarcal, a finals de novembre. En el mateix ple també es va aprovar un increment del pressupost que es destina al Centre El Puig i que servirà per millorar les instal·lacions, compra de material i prestacions.

TAGS: COIET, Puig

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dissabte de mes a les 10:00h

De dilluns a divendres a les 10:00, a les 11:30 i a les 17:00

Últim dilluns de mes