TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 21 de novembre del 2018

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Festa a la ràdio

i després...12:30 "So de calaix"/ properes notícies 13:30 "Informatiu del migdia"

PLAY
Hora inicial
11:37

Hora final
12:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
L'equip del 7 de Ràdio de Ràdio Banyoles faran un programa especial a Barcelona.

Publicitat

Societat » Serveis Socials    + d'aquest tema
01/12/2017

La Taula de la discapacitat del Pla de l’Estany s’ha adherit a la campanya ‘Tu i jo els mateixos drets’

Arxius d'audio:

 
  •  01/12/2017

 

Banyoles    + d'aquesta zona

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat ha organitzat per aquest dissabte un acte a la plaça Major de Banyoles. Paral·lelament, Fundació Estany participarà aquest diumenge a l’acte central de la plaça Universitat de Barcelona.

 

La Taula de la Discapacitat del Pla de l’Estany s’ha adherit a la campanya ‘Tu i Jo els mateixos drets’, impulsada pel grup Dincat amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra cada 3 de desembre.

 

L’objectiu dels actes que ha organitzat Dincat Federació al llarg de tot el territori català és reivindicar la necessitat que les persones amb discapacitat intel·lectual tinguin veu pròpia a l’hora de representar els seus interessos i es visualitzin a la societat com a ciutadans de ple dret.

 

A Banyoles, acte a la plaça Major

 

A Banyoles, l’acte central serà aquest dissabte a les 12.00 h a la plaça Major. La Taula de la Discapacitat ha organitzat una lectura dramatitzada del llibre ‘Històries de llegenda de Catalunya’, d’Eugènia Salvador, acompanyada de la interpretació en llengua de signes. També es farà una exposició de llibres de Lectura Fàcil i, per acabar, la lectura d’un manifest a càrrec del Grup d’Autogestors del Pla de l’Estany.

 

La Taula de la Discapacitat del Pla de Estany té l’objectiu de millorar la qualitat de vida i vetllar pels drets de les persones amb discapacitat de la comarca. En formen part Fundació Estany, l’Associació Junts i Endavant, la Fundació Autisme Mas Casadevall, el Centre Ocupacional i Especial de Treball (COIET) del Pla de l’Estany, el Centre de Desenvolupament Psicopedagògic (EAP) Pla de l’Estany i el Servei de Promoció de l’Autonomia Personal de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany. La Taula està dinamitzada pel Pla Local d’Inclusió Social de Banyoles, que també forma part de l’Àrea de Benestar Social.

 

7 de Ràdio, de Fundació Estany, a la jornada de Dincat a Barcelona

 

Paral·lelament, Fundació Estany també participarà a l’acte central organitzat per Dincat en motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, aquest dissabte a Barcelona. La plaça Universitat acollirà durant tot el dia la jornada reivindicativa ‘Tu i jo els mateixos drets’, amb participació banyolina. Els membres del programa 7 de Ràdio de Fundació Estany, que s’emet cada últim dimecres de mes a Ràdio Banyoles, seran presents a la jornada amb un programa especial de 12.00 h a 13.00 h.

TAGS: discapacitat, mateixos, drets

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19:00h

Diada de Sant Jordi a la plaça Major

Els últims dimecres de mes de 19h a 20h