TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 17 de desembre del 2018

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El document s’ha aprovat per unanimitat amb el suport de tots els grups a l’oposició.

Publicitat

Política » Municipal    + d'aquest tema
14/11/2017

L’Ajuntament de Banyoles ha aprovat una nova valoració i relació de llocs de treball de la corporació

Arxius d'audio:

 
  •  14/11/2017

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

El consistori hi destinarà 300 mil euros més en el capítol de remuneracions de personal, un increment que s’aplicarà de forma gradual els pròxims quatre anys.

 

Després d’aprovar, fa uns mesos, l’anàlisi inicial, el disseny, l’organigrama i les fitxes descriptives de cada lloc de treball, aquest dilluns s’ha aprovat la 2a fase del procés. La nova valoració i relació de llocs de treball de l’Ajuntament de Banyoles s’ha estat elaborant l’últim any i mig i compta amb el suport del Comitè d’empresa, que els últims mesos ha estat negociant amb l’empresa externa encarregada de fer el document.

 

El regidor de Personal de l’Ajuntament, Jordi Congost, ha explicat que feia 15 anys que no es revisava la valoració de llocs de treball del personal del consistori. Ha detallat que és un document tècnic que servirà, a grans trets, per passar la productivitat al complement específic de cada treballador en funció de diversos ítems.

 

Aquesta nova valoració dels llocs de treball de l’Ajuntament suposarà un increment de més de 300 mil euros en el capítol de remuneracions de personal. Un increment que s’aplicarà de forma gradual els pròxims quatre anys a raó d’un 25% cada any. Segons el regidor, la nova valoració és bona per totes les parts i fa que el consistori sigui més “eficaç i eficient”.

 

Aprovat per unanimitat

 

El document s’ha aprovat per unanimitat amb el suport de tots els grups a l’oposició. La portaveu de Junts per Banyoles, Roser Masgrau, ha valorat positivament el procés i la nova valoració de llocs del personal del consistori, però ha demanat que no sigui un document rígid i que serveixi perquè l’equip de govern sigui "valent a l’hora d’exigir els deures a tots els treballadors".

 

A banda de la nova valoració i relació de llocs de treball de la corporació, al ple extraordinari d’aquest dilluns també s’han aprovat les modificacions del conveni de condicions laborals del personal i del pacte de condicions de treball del personal funcionari. En el ple, que ha començat amb un minut de silenci en record dels presos polítics, també s’han aprovat diverses modificacions de crèdit.

TAGS: valoració, llocs, treball, ajuntament

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dijous de 20:00 a 21:00

De dilluns a dijous de 22:00 a 22:30. Divendres de 22:00 a 23:00

Últim dilluns de mes