TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 17 de desembre del 2018

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
A les reunions sectorials es presenta el dibuix del POUM per recollir propostes.

Publicitat

Urbanisme » Ordenació territori    + d'aquest tema
14/11/2017

El POUM de Banyoles avança amb les reunions sectorials, per aprovar-lo entre finals d’any i principi de 2018

Arxius d'audio:

 
  •  14/11/2017

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’equip de govern s’està reunint des de fa unes setmanes amb veïns de diferents zones i sectors afectats, per presentar-los la proposa del consistori i recollir suggeriments.

 

El procés de redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Banyoles encara la recta final. Aquests dies s’estan fent reunions amb els veïns afectats, així com amb representants de diferents sectors i amb la resta de grups polítics municipals; i aquest dilluns ha estat el torn dels veïns de la zona industrial, que amb el nou planejament passarà a ser sòl residencial.

 

El regidor d’Urbanisme de Banyoles, Albert Tubert, ha explicat que la idea d’aquestes trobades és exposar a les diferents parts implicades el dibuix que ja hi ha fet del nou POUM i recollir propostes i suggeriments de cara a l’aprovació inicial del document. Segons el regidor, el nou Pla general estarà a punt per ser aprovat per ple entre finals d’aquest any i principis del que ve i, posteriorment, s’obrirà un període de 60 dies per presentar-hi al·legacions.

 

Albert Tubert ha valorat positivament les trobades sectorials de les últimes setmanes que, segons ha explicat, també serveixen per recollir problemes reiteratius per aconseguir llicències i canviar la normativa per fer-la més senzilla.

 

La urbanització de Sota Monestir s’aprovarà amb el POUM

 

El nou POUM de Banyoles substituirà les normes subsidiàries aprovades l’any 1984. Inclou la zona industrial, que després d’un període de transició ha de passar a sòl residencial, i també la polèmica zona de Sota Monestir.

 

Recordem que el projecte d’urbanització de Sota Monestir es va aprovar inicialment per ple l’any 2012, però el document no s’ha aprovat definitivament i ha quedat pendent per aprovar-lo juntament amb el POUM, amb algunes modificacions d’usos.

TAGS: POUM, ordenació, urbanística

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00

Dilluns de 21 h a 22 h.

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts de 11:30 a 12:30 (reposició)