TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 17 de desembre del 2018

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Ràdio

properes notícies 17:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El pressupost de construcció de l’skate park és d’uns 60 mil euros.

Publicitat

Urbanisme » Obres públiques    + d'aquest tema
10/11/2017

L’skate park de Banyoles farà 500 m2 i es començarà a construir abans de finals d’any al passeig de Mas Riera

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

La ubicació final i el projecte, que s’ha aprovat aquesta setmana, s’han consensuat amb els usuaris, que es constituiran en associació per fer-se càrrec ells mateixos de la gestió de l’espai.

 

Després de valorar diferents opcions, l’skate park de Banyoles es construirà pròximament al passeig de Mas Riera, a tocar del pavelló de la Farga. El projecte, que s’ha aprovat aquesta setmana per junta de govern, ocuparà una superfície de paviment de formigó d’uns 500 metres quadrats i les peces de la pista seran de formigó i ferro i no de mòduls prefabricats. Serà una de les poques pistes de les comarques gironines amb una zona de “bowl” enfonsat; una zona en forma de gran banyera que permet fer-hi piruetes.

 

L’objectiu de l’equip de govern era trobar una opció no massa allunyada del centre però que alhora no causés molèsties als veïns. En aquest sentit, el regidor d’Urbanisme, Albert Tubert, valora molt positivament la ubicació escollida finalment. Ha explicat que tant l’emplaçament com el projecte final s’han consensuat amb els usuaris del futur parc de patinatge, que assegura s’han mostrat molt proactius en tot el procés. De fet, la intenció és que es constitueixin pròximament en associació per tal de poder gestionar ells mateixos el parc i evitar-ne un mal ús.

 

Buscant un lloc idoni

 

El projecte de construcció d’una pista d’skate a Banyoles s’ha dilatat en el temps. Inicialment s’havia previst ubicar-la al parc Manel Saderra, al Pla de l’Ametller, però l’oposició frontal dels veïns de la zona va obligar l’equip de govern a valorar altres opcions. Llavors, el consistori va plantejar fer-la al parc de la Draga, on comptava amb l’aval del departament de Medi Ambient i de Cultural, però els grups a l’oposició s’hi van manifestar en contra.

 

Finalment, es va arribar a una ubicació de consens al passeig de Mas Riera, a la zona de la Farga. Segons Albert Tubert, un cop aprovat per junta de govern, està previst que les obres comencin abans de finals d’any.

 

El pressupost de construcció de l’skate park és d’uns 60 mil euros i es preveu que els treballs estiguin acabats al llarg del primer trimestre de 2018.

 

En els propers mesos, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, el Consell Esportiu del Pla de l’Estany i la nova associació d’skaters tenen previst començar a programar-hi activitats.

TAGS: skate, parc

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diada de Sant Jordi a la plaça Major

Divendres de 19h a 20h

Dimecres de 21h a 22h i dijous de 11:30 a 12:30 (reposició)