TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 21 de setembre del 2018

ARA FEM!

escolta-ho en directe

L'altra cara de la música

i després...17:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
16:00

Hora final
17:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Hi ha una demanda de més potència elèctrica per part de les empreses de Pont-Xetmar.

Publicitat

Urbanisme » Infraestructures    + d'aquest tema
13/10/2017

Urbanisme aprova la construcció d’unes noves línies elèctriques d’alta tensió entre Cornellà i Palol

Arxius d'audio:

 
  •  13/10/2017

 

Cornellà del Terri    + d'aquesta zona

 

Es tracta de línies soterrades per donar resposta a la demanda de més potència elèctrica de les empreses de Pont-Xetmar.

 

A la reunió de la Comissió d’Urbanisme de dijous de la setmana passada, celebrada a la delegació de la Generalitat a Girona, es va acordar aprovar el pla especial per a la construcció d’unes noves línies elèctriques soterrades d’alta tensió entre Cornellà de Terri i Palol de Revardit, al Pla de l’Estany. El director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, ha explicat que el motiu de l’obra és la demanda de més potència elèctrica per part de les empreses que hi ha instal·lades al polígon industrial de Pont-Xetmar, a Cornellà de Terri. Serra ha detallat que es tracta de l’aprovació provisional del pla, ja que la definitiva pertoca al conseller d’Urbanisme. Són declaracions recollides per l’Agència Catalana de Notícies.

 

Precisament, fa uns mesos es va donar a conèixer la inversió de 5 milions d’euros per part d’11 empreses per ampliar el polígon de Pont-Xetmar. La majoria són empreses ja instal·lades al municipi que necessiten més espai per continuar desenvolupant la seva activitat.

 

L’aprovació definitiva del pla especial per construir les noves línies d’alta tensió que donin més potència elèctrica al polígon de Cornellà, per part del conseller Josep Rull, s’espera per a finals d’aquest mes.

TAGS: línia, elèctrica, Alta, tensió, Pont-Xetmar

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dilluns de 21 h a 22 h.

Últim dijous de mes, de forma bimensual, de 19h a 20h