TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 21 de febrer del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
El projecte preveu l’eixamplament d’un tram de la carretera GI-V-5132. (F: googlemaps)

Publicitat

Transports » Carreteres    + d'aquest tema
25/09/2017

La carretera de Banyoles a Vilavenut estarà tallada fins al 6 d’octubre per les obres d'ampliació

Arxius d'audio:

 
  •  25/09/2017

 

Banyoles    + d'aquesta zona

Vilademuls    + d'aquesta zona

 

Els treballs que hi està duent a terme la Diputació de Girona han començat, després que el ple de l’ens hagi aprovat el projecte per unanimitat. Les obres tenen un pressupost de 462 mil euros.

 

Els treballs d’eixamplament d’un tram de la carretera GI-V-5132, de Banyoles a Galliners, ja han començat i han provocat restriccions a la via. Concretament, la carretera romandrà tancada des de Banyoles fins a Vilavenut, itinerari que s’haurà de fer per Fontcoberta. Inicialment, s’havia optat per fer passos alternatius, però s’ha comprovat que en determinats treballs s’ocupa tota la calçada i les esperes són majors a les previstes. La durada del tancament es preveu fins al 6 d’octubre.

 

Projecte aprovat per ple la setmana passada

 

El projecte constructiu, amb un pressupost de 461.749 euros, va ser aprovar definitivament la setmana passada pel ple de la Diputació de Girona, titular de la via.

 

L’actuació preveu l’eixamplament de la via, que actualment fa uns 5 metres d’amplada, insuficient pel creuament dels vehicles agrícoles amb els altres usuaris. Està previst estendre una capa d’aglomerat en fred en aquest tram d’uns 2 Km per millorar la regularitat superficial i per uniformitzar la carretera. També està previst eixamplar la plataforma dels ponts del Vall-llobera i del Garrumbert mitjançant una riosta en voladís.

 

L’inici de les obres és al punt quilomètric 0’427, on es preveu una excavació complementària per millorar la visibilitat de la corba i l’accés a Puigpalter de Dalt. A partir d’aquest punt i fins al trencant de Fontcoberta s’eixamplarà la carretera fins als 6 metres, i des d’aquí fins a la cruïlla de les 4 Soques, punt final de les obres, la carretera s’ampliarà fins als 5,5 metres.

TAGS: carretera, ampliació, Vilavenut

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19:00h

Diumenges de 10:00 a 11:00

Dijous de 21:00 a 22:00 i divendres d'11:30 a 12:30 (reposició)