TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 17 de desembre del 2018

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 17:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
La rotonda de Triops millorarà la seva imatge.

Publicitat

Urbanisme » Obres públiques    + d'aquest tema
08/08/2017

Banyoles invertirà 370 mil euros en 10 millores urbanístiques, inclosa una renovació de la rotonda de Triops

Arxius d'audio:

 
  •  08/08/2017

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Els diners, que també permetran arranjar el passatge Dr Fleming i diversos reasfaltatges, provenen del romanent de l’any passat i s’han d’adjudicar abans d’acabar l’any.

 

L’Ajuntament de Banyoles va aprovar en un ple extraordinari el passat mes de juliol una modificació de crèdit que permetrà incorporar 370 mil euros per invertir en 10 nous projectes urbanístics aquest any. Els diners provenen del romanent de tresoreria del pressupost de l’any passat, que es va tancar amb gairebé 1 milió 700 mil euros de saldo positiu. D’aquests, segons la llei, l’Ajuntament pot destinar 370 mil euros a inversions financerament sostenibles. De les prioritats assenyalades per les diferents àrees del consistori que compleixen els requisits, l’equip de govern ha elegit 10 projectes d’Urbanisme i Via Pública que tirarà endavant els propers mesos.

 

La partida més gran, 84.000 euros, es destinarà a l’arranjament del passatge Dr. Fleming, paral·lel al carrer Lleida, que s’ha de renovar del tot. Una de les principals novetats de la llista, tot i no ser la inversió més gran, és l’adequació de la rotonda a l’entrada nord de la ciutat, davant el gimnàs Triops. Tindrà un pressupost d’uns 28 mil euros i, segons l’alcalde, serà la primera de les actuacions previstes per “canviar la imatge” de tots els giratoris d’accés a la ciutat, que es faran més endavant. Miquel Noguer ha destacat que s’invertiran en projectes “necessaris per la ciutat”.

 

Entre els 10 projectes hi ha també l’arranjament de voreres al carrer Formiga i al barri de Mas Palau, diversos reasfaltatges de trams de carrers, millores de clavegueram i el canvi d’enllumenat a l’Avinguda Països Catalans i carrer Llibertat. Tots ells s’hauran d’adjudicar abans d’acabar el 2017.

 

Saldo de 814 mil euros

 

En el ple de juliol també es va aprovar una altra modificació per destinar 191 mil euros més del romanent a una vintena d’actuacions de les diferents àrees del consistori. La més destacada és l’aportació de 70.000 euros a la redacció del POUM. La resta es destinaran a subvencions per entitats, informàtica, recursos educatius, etc. Amb aquests canvis, el saldo positiu del romanent del 2016 és de 814 mil euros pel consistori banyolí, pendents d’assignar a altres projectes.

TAGS: Millores, urbanístiques, rotonda, Fleming

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)

Últim dijous de mes