TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 27 de maig del 2018

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El bus urbà de Banyoles fa 12 sortides al dia.

Publicitat

Transports    + d'aquest tema
13/07/2017

El bus urbà de Banyoles augmenta en uns 400 usuaris en només mig any

Arxius d'audio:

 
  •  13/07/2017

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

La posada en funcionament de l’accés gratuït amb el carnet +65 ha estat el motiu principal d’aquesta pujada. També han augmentat les sol·licituds per disposar d’aquest carnet.

 

La posada en funcionament de l’accés gratuït al bus urbà de Banyoles amb el carnet +65 ha fet disparar l’ús del transport públic a la ciutat. El primer mes de funcionament de la mesura, el setembre de l’any passat, el bus urbà de Banyoles va ser utilitzat per 512 usuaris del carnet +65, una xifra que ha anat pujant mes a mes fins als 948 usuaris registrats el març d’aquest any, l’últim mes del qual es tenen dades comptabilitzades.

 

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha fet una valoració molt positiva de la resposta que ha tingut la mesura implementada pel consistori, que ha repercutit en aquest increment de l’ús del transport públic a la ciutat. L’alcalde ha reconegut que actualment, els majors de 65 anys són els principals usuaris del bus urbà de Banyoles.

 

El bus urbà de Banyoles fa 12 sortides al dia, amb parades a Can Puig, Canaleta, Mas Palau, Vila Olímpica, la Vila, la plaça Doctor Rovira, la plaça dels Països Catalans, el carrer de la Formiga, el parc Manel Saderra, l’institut Pla de l’Estany, l’escola Pla de l’Ametller, la plaça Sant Pere, el passeig Mossèn Constans i la Clínica Salus. D’aquesta manera, permet desplaçar-se fàcilment per la ciutat des de tots els barris.

 

Un carnet amb diversos avantatges

 

El Carnet Municipal de la Gent Gran, conegut com el carnet +65, està dirigit a totes les persones majors de 65 anys de Banyoles. Permet als seus titulars obtenir descomptes i promocions en serveis municipals i establiments de Banyoles que s’han adherit a la iniciativa. El consistori fa enviaments regulars de les targetes a les cases dels beneficiaris.

 

L’accés gratuït al bus urbà de Banyoles és només un dels avantatges del carnet. La despesa va a càrrec de l’Ajuntament i els usuaris s’han d’identificar.

TAGS: bus, urbà, 65

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 10:10 a 11:30 i de 17:07 18:30

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Diada de Sant Jordi a la plaça Major