TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 22 de febrer del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Els treballs començaran a l'estiu i canviarant la fisonomia de les instal·lacions.

Publicitat

Esports » CNB    + d'aquest tema
02/05/2017

El CNB remodelarà la zona nord ampliant els vestidors de la piscina exterior i desplaçant l’hangar de rem

Arxius d'audio:

 
  •  02/05/2017

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

El projecte, que també renovarà la tanca i els accessos pel Parc de la Draga desviant el carril bici, ja està redactat i les obres es faran per fases, començant a l’estiu i amb un pressupost de 300 mil euros.

 

El Club Natació Banyoles afrontarà aquest any la remodelació de les instal·lacions a la zona nord. Després de l’aprovació de la revisió del Pla Especial de l’Estany, que modifica els límits i permet l’ampliació del Club Natació Banyoles, l’entitat ja està a punt per iniciar les obres. La planificació afecta diversos punts de la zona nord i s’aniran fent per fases. El president del CNB, Albert Comas, ha detallat que la remodelació vol dignificar aquesta zona “que ha quedat desordenada i adequar-la a l’entorn”.

 

D’una banda, s’ampliaran els vestidors de la piscina exterior, doblant la capacitat actual per poder adequar l’espai al gran nombre d’usuaris de la piscina i millorant el servei d’aigua calenta. Les obres es volen fer a l’estiu perquè la piscina queda descoberta i afectarà el mínim possible els socis.

 

Nou recorregut del carril bici

 

Més endavant es treballarà a la resta de la zona. Un dels canvis més destacats és la modificació del recorregut del carril bici a l’entorn del Club, ja que una part del terreny entre les actuals instal·lacions i el Parc de la Draga passarà a incloure’s al Club Natació Banyoles. Això també suposarà renovar tota la tanca perimetral i millorar els accessos des del parc per l’entrada d’embarcacions.

 

També es desplaçarà l’actual hangar d’embarcacions de rem. Actualment és a tocar de l’Estany i se situarà entre el camp de futbol sala i els pisos del passeig Gaudí, per alliberar el Front d’Estany i millorar la visibilitat de l’aigua. El nou hangar serà més gran i també donarà servei a altres seccions. Aquestes actuacions es programaran a la tardor, quan baixa la utilització de les instal·lacions i el calendari de competició.

 

Adaptació de la Pesquera Agustí com espai d’interpretació de l’Estany

 

La inversió suposarà una despesa d’uns 300 mil euros, que s’utilitzaran de l’estalvi acumulat els darrers anys i no suposarà cap derrama per part dels socis. El projecte s’ha presentat a l’Ajuntament i quan rebi el vistiplau definitiu es tirarà endavant. Cal l’aval de la Generalitat perquè la zona on s’actuarà està protegida. Paral·lelament, el Club ha adaptat la Pesquera Agustí perquè s’utilitzi com a espai d’interpretació de l’Estany amb la col·laboració de l’Escola de Natura de Banyoles.

TAGS: CNB, Club, obres

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Els últims dimecres de mes de 19h a 20h

Últim dilluns de mes

Primer dissabte de mes