TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 26 de maig del 2018

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Hora extra

PLAY
Hora inicial
13:00

Hora final
14:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El regidor Pau Comas, a la dreta de la imatge, a la presentació del pressupost 2017.

Publicitat

Política » Municipal    + d'aquest tema
20/04/2017

El regidor Pau Comas ha deixat la dedicació a l’Ajuntament i només cobrarà per assistència als plens

Arxius d'audio:

 
  •  20/04/2017

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

El responsable d’Hisenda i Joventut de Banyoles tenia dedicació parcial exclusiva del 30%, amb un sou de 900 euros al mes.

 

El darrer ple de finals de març va aprovar una modificació de les retribucions dels membres de la corporació al cartipàs municipal. Concretament, el regidor d’Hisenda i Joventut, Pau Comas, ha deixat la dedicació parcial exclusiva a l’Ajuntament de Banyoles per motius personals i professionals. Així, Comas deixarà de cobrar els 900 euros mensuals que li corresponien per aquesta dedicació i passarà a cobrar només per assistència als plens, 200 euros per sessió.

 

Aquest punt va generar confusió al ple, ja que el regidor d’ICV, Joan Luengo, va interpretar malament el canvi i creia que Pau Comas cobraria per assistència a plens, un cop al mes, i també per assistència a les juntes, una per setmana. Així, segons Luengo, Comas cobraria uns 1.000 euros, més que quan tenia dedicació parcial exclusiva.

 

El secretari de l’Ajuntament, però, va aclarir que Comas no forma part de la junta de govern i, per tant, només assistirà als plens. El canvi de retribucions del cartipàs municipal es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern (CiU), l’abstenció de Junts per Banyoles i ICV, a l’oposició, i el vot en contra de la CUP, també a l’oposició, que va votar en coherència amb la seva votació en l’aprovació del cartipàs.

TAGS: Pau, Comas, regidor, dedicació, cartipàs

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Dilluns de 21 h a 22 h.