TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 26 d'abril del 2018

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Els Museus de Banyoles han renovat el portal web per fer-lo més accessible.

Publicitat

Cultura » Museus    + d'aquest tema
18/04/2017

Els Museus de Banyoles han renovat el portal web per fer-lo més accessible i ampliar la informació

Arxius d'audio:

 
  •  18/04/2017

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

La visualització posa l’accent en la proposta d’activitats culturals i permet la navegació per a tots els dispositius, a l’espera de poder ampliar la informació sobre els equipaments més endavant.

 

Aquest mes d’abril els Museus de Banyoles han estrenat la renovació del seu portal web www.museusdebanyoles.cat. El nou disseny s’adapta a tots els dispositius i permet una navegació més còmode per a tots els usuaris, ampliant continguts i apartats. El director dels Museus de Banyoles, Lluís Figueras, ha detallat que des de la Xarxa de Museus de Girona es va fer una diagnosi per determinar les necessitats de renovar el web, creada fa 10 anys. S’ha basat en el web de l’àrea de cultura, facilitant l’accés i centrant-se sobretot en les activitats.

 

Figueras ha explicat també que la renovació d’aquest abril és la primera fase del canvi programat. De moment, s’ha prioritzat l’apartat d’activitats i propostes culturals dels museus. Els propers mesos s’anirà treballant per anar actualitzant i ampliant continguts dels equipaments: el Museu Darder, el Museu Arqueològic Comarcal, el Monestir de Sant Esteve, la vil·la romana de Vilauba i el jaciment neolític de la Draga.

 

Entre les novetats de visualització, destaca un mapa sobre el patrimoni cultural i natural de la comarca, així com la informació sobre el lloguer d’espais dels equipaments. El portal web anirà ajustant continguts els propers dies per corregir els possibles errors puntuals que es detectin.

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dissabte de mes a les 10:00h

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts de 11:30 a 12:30 (reposició)