TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 20 d'abril del 2018

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Sopa d'estrelles

i després...13:30 "Informatiu del migdia"

PLAY
Hora inicial
12:30

Hora final
13:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El mateix ple del Consell ha aprovat una operació de crèdit a curt termini.

Publicitat

Economia » Pressupostos    + d'aquest tema
16/03/2017

El Consell Comarcal ha tancat el pressupost del 2016 amb un romanent d’1’5 milions d’euros

Arxius d'audio:

 
  •  16/03/2017

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Una part s’ha destinat a amortitzar crèdit i a la paga pendent als treballadors; i també es destinaran partides a projectes pendents que s’executaran aquest any.

 

El Consell Comarcal ha aprovat la liquidació del pressupost del 2016 en un ple ordinari aquest dimecres al vespre. L’ens ha tancat l’any amb un romanent de tresoreria positiu d’1 milió 538 mil euros, sobre un pressupost total de gairebé 10 milions 400 mil euros. El president del Consell, Jordi Xargay, ha detallat que part d’aquest romanent positiu es destina a amortitzar crèdit i una altra part cobreix un pagament pendent als treballadors de l’ens. Paral·lelament, s’han traspassat 361 mil euros de partides pendents d’executar que s’incorporen al pressupost 2017 perquè es desenvolupin aquest any. Per Xargay, els pressupostos es tanquen amb una bona xifra, que permet mantenir els serveis i assegurar la gestió del dia a dia.

 

Pòlissa d’1 milió d’euros

 

El mateix ple del Consell ha aprovat una operació de crèdit a curt termini i ha demanat una pòlissa d’1 milió d’euros per poder afrontar pagaments de tresoreria durant el proper any. El president ha explicat que la bona salut econòmica del Consell permet que la pòlissa “no hagi de ser per més d’1 milió d’euros”

 

La CUP, únic partit a l’oposició, ha votat en contra de la pòlissa, firmada amb Caixabank, perquè considera que és una “empresa nociva”. Xargay ha puntualitzat que l’entitat, que també fa la recaptació i els tributs de l’ens, és la que millors condicions oferia per l’operació.

 

Altres punts de l’ordre del dia

 

En el ple d’aquest dimecres, el Consell també ha aprovat tràmits burocràtics per continuar rebent subvencions del Departament de Treball per 44 places del COIET; i per assumir els projectes de desenvolupament de plans de Foment del Turisme de diferents municipis de la comarca. Als precs i preguntes, la CUP s’ha interessat pels projectes executius de la millora de la C-66 i del tram del Pla de l’Estany de les Vies Verdes, però de moment el Consell no disposa dels documents definitius.

TAGS: pressupost, Consell

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diumenges de 13:00 a 14:00 i dilluns de 12:30 a 13:30 (reposició)

Dissabtes de 12:00 a 13:00 i dilluns de 19:00 a 20:00 (reposició)

De dilluns a divendres de 13:30 a 14:00