TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 25 de juny del 2018

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Les obres van començar a principis de febrer i han tingut un cost d’uns 53 mil euros.

Publicitat

Urbanisme    + d'aquest tema
15/03/2017

Enllestides les obres de construcció de la passera sobre la riera Canaleta de Banyoles

Arxius d'audio:

 
  •  15/03/2017

La infraestructura permet el pas a peu i amb bicicleta per la zona d’hortes de Sota Monestir, descongestionant el Camí Fondo. L'Ajuntament iniciarà pròximament una revisió de la xarxa de camins escolars per plantejar, si cal, noves millores. 

 

La nova passarel·la sobre la riera Canaleta està situada prop de la rotonda de la farmàcia de Can Puig, que uneix el carrer Figueres, el carrer dels Agraris i el carrer Boi Juscafresa. La passera permet el pas a vianants i bicicletes i connecta amb un vial que passa pel mig de la zona d’hortes de Sota Monestir i desemboca al carrer Orient.

 

El regidor d’Urbanisme, Albert Tubert, ha explicat que la nova infraestructura permet millorar el pas per un camí ja existent i utilitzat pels veïns de la zona. L’objectiu, segons Tubert, és descongestionar el camí Fondo i evitar el pas de vianants i ciclistes per la carretera de Vilavenut.

 

Millora de la xarxa de camins escolars

 

El condicionament del nou vial amplia la xarxa de camins escolars i millora la connexió entre el centre de la ciutat i l’escola de Can Puig i l’institut Josep Brugulat. En aquest sentit, també s’està estudiant millorar la vorera del carrer Boi Juscafresa, també molt utilitzada pels alumnes. Per aquesta zona, també hi enllaçarà la via verda que unirà Girona amb Ripoll passant pel Pla de l’Estany.

 

El regidor ha destacat la voluntat d’anar teixint, poc a poc, la xarxa de carrils bici de la ciutat. En aquest sentit, ha explicat que pròximament s’iniciarà una ronda de contactes per plantejar, si cal, noves millores a la xarxa actual de camins escolars.

 

Les obres de construcció de la passera sobre la riera Canaleta van començar a principis de febrer i han tingut un cost d’uns 53 mil euros. La nova passera s'obrirà al pas els propers dies.

TAGS: Canaleta

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19:00h

Divendres de 22:00 a 23:00 i dijous de 12:30 a 13:30 (reposició)