TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 23 d'octubre del 2018

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Ràdio

properes notícies 17:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
La comissió s’ha aprovat per unanimitat dels 4 grups municipals.

Publicitat

Urbanisme » Ordenació territori    + d'aquest tema
21/08/2015

L’Ajuntament de Banyoles renova la Comissió per la revisió del POUM que ha de fer l’aprovació inicial

Arxius d'audio:

 
  •  21/08/2015

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’Ajuntament de Banyoles renova la Comissió per la revisió del POUM que ha de fer l’aprovació inicial. Els grups a l’oposició reclamen més participació i l’equip de govern es mostra obert a debatre la planificació.

 

Aquest mandat serà el de l’aprovació del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Banyoles. Així ho asseguren els 4 grups municipals, començant per l’equip de govern de CiU. El ple de juliol ha aprovat la creació de la comissió per la revisió del POUM, que ja es va constituir el passat mandat, però que ha actualitzat els membres. Per part de l’equip de govern hi prendran part l’alcalde, Miquel Noguer, el tinent d’alcalde de l’àrea de Serveis Territorials, Jordi Congost, i el regidor d’Urbanisme, Albert Tubert. Els representants dels grups municipals seran Susanna Cros, de Junts per Banyoles, Non Casadevall, de la CUP, i Joan Luengo, d’ICV.

 

L'oposició demana participació

 

La comissió fa un seguiment dels passos de la revisió del POUM i tots els grups municipals han coincidit en apuntar que s’arriba al mandat definitiu per la nova redacció, després de l’Avanç de Pla aprovat fa uns mesos. La portaveu de Junts per Banyoles, Roser Masgrau, ha incidit en demanar que aquesta comissió “reforci criteris de participació, sostenibilitat i de visions globals de la ciutat”.

 

Masgrau ha reclamat sobretot participació i Miquel Noguer, ha assegurat que sempre s’ha demanat l’opinió de tots els grups. A més, l’alcalde assegura que ara s’haurà d’arribar “al moll de l’os” per afrontar definitivament la redacció del document.

 

Des d’ICV, Joan Luengo ha reclamat que es mantingui la possibilitat de convidar diversos experts per tractar temes concrets de la planificació. La comissió s’ha aprovat per unanimitat dels 4 grups municipals.

TAGS: POUM

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dijous de mes

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)